Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Skottiseura Aberdeen kiinnostui Sebastian Dolivosta

Urheilu
 
JUKKA GRÖNDAHL HS
Sebastian Dolivo (kesk.) pelasi HJK:n alle 19-vuotiaiden joukkueessa Celticiä vastaan nuorten Mestarien liigan ottelussa 30. syyskuuta.
Sebastian Dolivo (kesk.) pelasi HJK:n alle 19-vuotiaiden joukkueessa Celticiä vastaan nuorten Mestarien liigan ottelussa 30. syyskuuta. Kuva: JUKKA GRÖNDAHL HS

HJK:n kakkosjoukkueen Klubi-04:n topparilla Sebastian Dolivolla, 19, riittää kysyntää.

HS:n tietojen mukaan skotlantilaisseurat Aberdeen FC ja Rangers FC kiinnostuivat kookkaasta topparista, kun HJK:n alle 19-vuotiaiden joukkue pelasi Uefan nuorten Mestarien liigassa Celtic FC:tä vastaan.

Skotlannin Valioliigassa pelaava Aberdeen on niin kiinnostunut Dolivosta, että kutsui hänet ensi viikon ajaksi harjoittelemaan seuran alle 20-vuotiaiden joukkueeseen.

”Meillä oli hyvä vierasottelu Glasgow’ssa. Tiesin, että siellä on varmasti paljon pelaajatarkkailijoita katsomassa, ja yritin antaa kaikkeni ja tehdä hyvän vaikutuksen”, Dolivo kertoi puhelimitse HS:lle.

Dolivon mukaan hänen ominaisuutensa sopisivat Skotlannin jalkapalloiluun.

”Siellä on aika suoraviivaista ja fyysistä peliä. Siellä arvostetaan isoja pelaajia, jotka ovat hyviä pääpalloissa. On todella hieno mahdollisuus päästä sinne”, Dolivo sanoi.

Koska Dolivolla on ollut amatöörisopimus HJK:n kanssa, pitäisi Aberdeenin maksaa kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan määrittelemää kasvattajarahaa HJK:lle, jos Aberdeen tekisi ammattilaissopimuksen Dolivon kanssa.

Skotlannista ei ole vielä oltu yhteydessä HJK:hon.

”Olemme valmiita keskustelemaan asiasta, jos meihin ollaan suoraan yhteydessä”, HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio kertoi.

Dolivo on 189-senttinen toppari, joka on kahdella edellisellä kaudella pelannut Kakkosessa Klubi-04:ssä. Tämän viikon hän on harjoitellut FC KTP:n kanssa.

Dolivo on alun perin vantaalaisen VJS:n kasvatti, joka päätyi HJK:hon MPS:stä. Hän on pelannut yhden ottelun alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!