Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helenius itsevarmana ennen titteliottelua: ”Voi olla vaikea löytää ulko-ovea”

Urheilu
 
Jussi Nukari / Lehtikuva
Robert Helenius on yhä tappioton raskaassa sarjassa.
Robert Helenius on yhä tappioton raskaassa sarjassa. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Robert Heleniuksen valmistautuminen nyrkkeilyn raskaan sarjan EM- ja IBF-liiton Intercontinental-titteliotteluun meni uusiksi, kun vastustaja vaihtui Erkan Teperistä Franz Rilliin.

Titteliottelu käydään Helsingissä 19. joulukuuta. Teper vetäytyi kuitenkin ottelusta loukkaantumisen takia, ja tilalle saatiin saksalaisen maanmies ja tallitoveri Rill. Helenius myöntää, että tilanne ei ole helppo.

”Olen jo viikkoja valmistautunut intensiivisesti ennen muuta henkisellä tasolla kohtaamaan Teperin. Nyt menee mentaalipuolen harjoitukset uuteen uskoon. Sillä tavalla tilanne on vaikea, mutta pitää nähdä positiivisia puolia. Tämä kehittää minua nyrkkeilijänä”, Helenius toteaa tiedotteessa.

Tulevasta vastustajasta Helenius ei tiedä paljoa, mutta jotain Rillin, 28, tasosta kertoo se, että hän sparrasi maailmanmestariksi nousseen Tyson Furyn kanssa tämän valmistautuessa MM-otteluun.

Heleniuksen manageri-isä Karl huomauttaa, että ottelun luonne muuttui vastustajan vaihtuessa.

”Nyt Robert joutuu tekemään aloitteita kehässä. Rill ei tule samalla tavalla päälle kuin Teper vaan ennemminkin kyttää iskun paikkoja. Se tekee ottelusta vaarallisen. Missään nimessä kyseessä ei ole huono kaveri”, Karl Helenius sanoo.

Robert Heleniuksen itsevarmuus ei ainakaan kommenttien perusteella ole kadonnut ottelupäivän lähestyessä.

”Aika rohkea poika Rill on, jos uskaltaa tulla ottelemaan meikäläistä vastaan. Toivottavasti hän on hommannut saattajan kotiin, sillä käsittelyni jälkeen voi olla vaikea löytää ulko-ovea Hartwall Arenasta.”

Lehtikuva
Franz Rill saapuu Helsinkiin haastamaan Heleniuksen.
Franz Rill saapuu Helsinkiin haastamaan Heleniuksen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?