Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Real Madrid heitettiin ulos Espanjan cupista, lilliputti livahti jatkoon

Urheilu
 
ANDREA COMAS / Reuters
Päävalmentaja Rafael Beniteziltä ja Real Madridilta sulkeutui ovi Espanjan cupissa.
Päävalmentaja Rafael Beniteziltä ja Real Madridilta sulkeutui ovi Espanjan cupissa. Kuva: ANDREA COMAS / Reuters

Päätös ja tuomio on tullut. Espanjan jättiläisiin kuuluva Real Madrid heitettiin ulos maan jalkapallocupista. Seura käytti pelikelvotonta pelaajaa kohdatessaan kolmannen sarjatason Cadizin. Espanjan liitto vahvisti tapauksen.

Venäläinen Denis Tšeryšev aloitti ottelun Real Madridin kokoonpanossa ja teki jopa ensimmäisen maalin Realille 3–1 päättyneessä ottelussa. Nyt lilliputti Cadiz livahti jatkoon ja toiselle kierrokselle.

Tšeryšev, 24, sai viime kaudella Villarrealissa kolme keltaista korttia ja siitä tuli pelikielto. Tämä jäi Realilta huomaamatta, ja pelaajan nimi livahti kokoonpanolistalle.

Nyt Realin taival päättyi cupissa nolosti ensimmäiseen kierrokseen.

Tšeryšev on toisen polven pelaaja, joka on viettänyt käytännössä koko ikänsä Espanjassa. Hän aloitti kuusivuotiaana Sporting Gijonissa 1996, kun hänen isänsä pelasi seurassa. Vaikka Tšeryšev on asunut vuosia Espanjassa, edustaa hän Venäjää, ja on pelannut maan A-maajoukkueessa juuri päättyneissä EM-karsinnoissa.

Sosiaalisessa mediassa Real Madridin lipsahduksesta tuli naurunaihe ja vitsailun kohde.

Virhe ei ole ihan harvinainen jalkapallossa. Aina silloin tällöin jää joku seura kiinni vastaavasta. Viimeksi suuri kohu syntyi, kun skottiseura Celtic eteni Mestarien liigassa jatkoon, kun puolalainen Legia Varsova oli käyttänyt pelikelvotonta pelaajaa viime vuoden elokuussa.

Legia oli voittanut pelaamalla 3. kierroksen kohtaamiset yhteismaalein 6–1, mutta Glasgow’ssa otettu arvokas 2–0-vierasvoitto muuttui UEFA:n tuomiona 0–3-tappioksi. Legialle olisi ollut ovi raollaan Mestarien liigan lohkovaiheeseen, ja suurin tuloihin. Legian virhe oli jopa vielä kalliimpi kuin Realin tekemä kömmähdys.

Lähde: Reuters

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!