Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Roope Talaja laukoi Bluesille liigapisteet

Urheilu
 
Huippuhetket: KalPa - Blues
Huippuhetket: KalPa - Blues
Sakari Kuosmasen esittämä Finlandia-hymni siivitti KalPan ja Bluesin raivokkaaseen taisteluun. Omaa taisteluaan kabineteissa käyvä Blues kampesi ainakin tästä kamppailusta upean voiton, kun Roope Talaja venytti verkkoja neljä minuuttia ennen loppusummeria 3–2-osumallaan.
KalPa2Blues3

Kiekkoliigan kriisiseura Espoon Blues otti ja ryhdistäytyi Kuopiossa lauantaina. Roope Talajan osuma takasi espoolaisille täydet kolme pistettä ottelun viime hetkillä numeroin 2–3.

Kamppailua oli jäljellä enää vajaat neljä minuuttia, kun Antti Suomela toi kiekon leveässä haara-asennossa siniviivan yli. Tarkka syöttö Talajalle avasi KalPan puolustuksen ja Talaja antoi palaa. Napakka laukaus vei Bluesin johtoon, ja lopulta voittoon.

Ottelu oli sitä ennen pitkään tasalukemissa 2–2.

”Parempi joukkue voitti”, KalPan päävalmentaja Pekka Virta sanoi Nelonen Pron haastattelussa.

Virta oli oikeassa. Blues johti ottelua käytännössä koko ajan. Parikymppinen Peter Tiivola vei vieraat 1–0-johtoon vain reilun minuutin jälkeen. Joni Nikon maalilla KalPa tasoitti, mutta sitten iski Suomela ajassa 28.24.

Blues kurmuuttii alkuviikosta Oulun Kärppiä Mestarien liigan ottelussa. Nyt tuli jatkoa tälle menestykselle.

Kärppien ja Bluesin toinen osaottelu odottaa Oulussa ensi tiistaina. Silloin vasta punnitaan espoolaisten painoarvo CHL:ssä. Hienosti joukkue jaksaa taistella.

Blues nappasi jo toisen täyden pistepotin lyhyen ajan sisään Kuopiosta. Kapteeninsa Kim Hirschovitsin ja ison osan profiilipelaajistaan menettänyt ryhmä jaksaa taistella.

”Askel askeleelta menemme eteenpäin. Ei ole helppoa päivää, mutta eteenpäin menemme, Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho sanoi.

Jukka Grondahl / HS
Roope talaja oli vauhdissa myös lokakuun 3. päivä pelatussa ottelussa Turun Palloseuraa vastaan.
Roope talaja oli vauhdissa myös lokakuun 3. päivä pelatussa ottelussa Turun Palloseuraa vastaan.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?