Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rockettes näytti taitonsa hienossa vapaaohjelmassa: ”Oli hyvä noste”

Urheilu
 
Pekka Elomaa
Rockettes kilpailee seuraavan kerran Barcelonassa.
Rockettes kilpailee seuraavan kerran Barcelonassa. Kuva: Pekka Elomaa

Taidokas ja varmasti luisteltu vapaaohjelma siivitti Rockettesin muodostelmaluistelun toisen valintakilpailun ylivoimaiseen voittoon sunnuntaina Helsingin Jäähallissa.

Koska joukkue voitti myös marraskuussa luistellun ensimmäisen valintakilpailun, sen edustuspaikka lajin MM-kisoihin on lähes varma.

Vielä lauantain lyhytohjelman jälkeen tilanne oli tiukka: Helsingin Taitoluisteluklubin Rockettes johti kilpailua vain 0,16 pisteen erolla toisena olleeseen Helsingin Luistelijoiden Marigold IceUnityyn. Myös Helsingfors Skridskoklubbin Team Unique oli hyvissä asemissa.

Sunnuntain vapaaohjelmakilvan voiton Rockettes vei kuitenkin yli kymmenen pisteen erolla muihin. Sekä Marigoldilla että Team Uniquellä oli ohjelmissaan pientä haparointia.

Rockettesin kokonaispisteet olivat 208,78. Marigold keräsi pisteitä 196,20 ja Team Unique 190,58.

”Ohjelmassa oli hyvä noste, energiataso nousi selvästi loppua kohden. Isoja virheitä siellä ei ollut, mutta totta kai valmentaja aina jotakin parannettavaa näkee”, naurahti valmentaja Kaisa Arrateig joukkueensa suorituksen jälkeen.

”Viikon päästä on mielenkiintoista nähdä, miten käy maailman huippujoukkueiden kanssa”, Arrateig lisäsi.

Rockettes on lähdössä kilpailemaan Barcelonaan GP-finaaliin, jossa mukana on joukkue jokaisesta muodostelmaluistelun viidestä huippumaasta.

Helsingin Taitoluisteluklubin viikonloppu oli kultainen, sillä seura kahmi voitot jokaisessa sarjassa –senioreiden lisäksi myös junioreissa ja noviiseissa.

Seuran juniorijoukkue Team Fintastic vei voiton ennen Helsingin Luistelijoiden Musketeersia. Kolmas oli Helsingfors Skridskoklubbia edustava Team Mystique.

Valintakilvan voiton lisäksi SM-juniorit ratkoivat myös kisapaikat junioreiden epävirallisiin MM-kisoihin. Kroatiaan lähtevät Team Fintastic ja Musketeers.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!