Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Serena Williams vakuutti, ettei motivaatio ole koskaan joutunut koetukselle

Urheilu
 
Klaus Fisker / Reuters
Serena Williams vakuuttaa olevansa valmis aloittamaan uuden kauden muutaman viikon kuluttua.
Serena Williams vakuuttaa olevansa valmis aloittamaan uuden kauden muutaman viikon kuluttua. Kuva: Klaus Fisker / Reuters

Naistenniksen maailman ykkönen Serena Williams sanoi olevansa valmis aloittamaan uuden kauden, kun edellinen päättyi kipuihin ja loukkaantumisiin.

Williams, 34, pelasi Manilassa Filippiineilla eräänlaisessa näytösturnauksessa, joka tuntee nimen International Premier Tennis League (IPTL).

Yksieräisessä ottelussa Williams voitti Ana Ivanovicin ja hävisi sekanelinpelissä. Parin pikaisen ottelun perusteella Williams oli keskivahvassa ruosteessa, mutta se ei ole mikään ihme.

Viimeksi Williams pelasi kilpatennisottelun syyskuussa, kun hän kärsi sokkitappion US Openin välierissä Italian Roberta Vincille.

Panokset ja paineet loppukesän US Openissa olivat kovat, kun Williamsilla oli mahdollisuus saavuttaa aito grand slam eli neljän suuren turnauksen voitto samana vuonna. Täyspottia ei tullut.

”Minulla ei ollut koskaan motivaatio-ongelmia, vaan olin aidosti loukkaantunut”, Williams sanoi Reutersille.

”Olen aina ollut motivoitunut, mutta minun piti vain päästä kuntoon. Siis tiedättehän, pystyä kävelemään ilman kipuja”, Williams sanoi.

Järkyttävän US Open-tappionsa jälkeen Williams vetäytyi kauden päättävistä WTA finaaleista. Syyksi hän ilmoitti tarvitsevansa aikaa palautumiseen.

Williams otti tänä vuonna 21:nnen grand slam -tittelin kaksinpelissä, ja on enää yhden päässä Steffi Grafin 22 mestaruuden ennätyksestä.

Tenniksen uusi kausi käynnistyy vuodenvaihteessa, ja silloin myös Williams palaa vakavamman pelaamisen pariin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!