Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

F1-moguli Ecclestone tykittää suoraan: Mersujen ylivoima tehnyt kilpailuista tylsiä

Urheilu
 
OLIVIA HARRIS / Reuters
Lewis Hamiltonin ja Mersun ylivoima ei ole ihan mutkatonta formula ykkösissä.
Lewis Hamiltonin ja Mersun ylivoima ei ole ihan mutkatonta formula ykkösissä. Kuva: OLIVIA HARRIS / Reuters

Mersujen ylivoima alkaa tuntua F1-sirkuksessa ja vie katsojia mennessään. Lajista on tullut tylsää, ja se on vahvasti sanottu, kun sanoja on Bernie Ecclestone.

”Mersedeksen dominointi on niin voimakasta, että valtava määrä ihmisiä katsoo vain startin ja he sammuttavat sen jälkeen televisionsa”, Ecclestone sanoi saksalaisen Welt am Sonntagin haastattelussa.

”Tämä ei ole hyväksi lajille. Fanit eivät halua tietää ennen kisaa, kuka voittaa grand prix’n. Se on ongelma meille, ja sen aiomme ratkaista”, Ecclestone sanoi.

Mercedes on vilkuttanut perävalojaan muille kahtena peräkkäisenä kautena, kun britti Lewis Hamilton voitti tuplamestaruuden. Saksalainen Nico Rosberg toimi assistenttina.

Hamiltonin ja Rosbergin dominointi on saanut Ecclestonen tosissaan huolestuneeksi, ja pohtimaan lajin tulevaisuutta.

Ecclestone on F1-sarjan toimitusjohtaja ja kaupallisten oikeuksien haltija. Hänen sitkeä olemuksensa on ollut vuosia lajin kulissien takaiset kasvot julkisuudessa.

”Vuosikymmeniä olemme yrittäneet rajoittaa taloudellisia kuluja, jotta sarjasta tulisi kilpailullisempi”, Ecclestone sanoi ja uskoi voimakkaampien ja halvempien moottoroiden olevan avainasemassa, kun F1-kenttää kehitetään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!