Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Paineistettu Chelsea-manageri Mourinho luottaa vielä Abramovichin tukeen

Urheilu
 
Matthew Childs REUTERS
Chelsean manageri Jose Mourinho lehdistötilaisuudessa 8. joulukuuta 2015.
Chelsean manageri Jose Mourinho lehdistötilaisuudessa 8. joulukuuta 2015. Kuva: Matthew Childs REUTERS

Valioliigaseura Chelsean manageri Jose Mourinho luottaa siihen, että hän pitää seuran omistajan Roman Abramovichin tuen. Keskiviikkoillan Mestarien liigan ottelu Portoa vastaan voi olla ratkaiseva Mourinhon tulevaisuudelle Chelseassa.

Chelsea–Porto-ottelun voittaja voittaa lohko G:n. Kiovan Dynamo menisi jatkoon, jos se voittaa ottelun Maccabi Tel-Avivia vastaan ja Chelsean ottelussa löydetään voittaja. Jos Dynamo voittaa ja toinen ottelu päättyy tasan, kolme joukkuetta päätyy vertailuun keskinäisten otteluiden perusteella, ja silloin Dynamo sijoittuu ykköseksi. Maccabi on lohkon jumbojoukkue, sillä se on pisteittä ennen viimeistä lohko-otteluaan.

Paineen alla työskentelevä Mourinho oli tiistain lehdistötilaisuudessa uhmakas mutta samalla hyväntuulinen. Mourinho väitti, että tämän kauden vaikeudet ovat tehneet hänestä paremman managerin ja vahvemman persoonan.

Mourinholta tivattiin, odottaako hän olevansa vielä ensi maanantain Valioliigaottelussa Leicesteriä vastaan Chelsean manageri, jos Chelsea epäonnistuisi pääsemään Mestarien liigan lohkovaiheesta jatkoon.

”Turha jossitella”, Mourinho vastasi uutistoimisto Reutersin mukaan tyynesti.

”Sinä olet pessimisti, minä olen optimisti.”

Mourinho uskoo säilyttävänsä seuran omistajan luottamuksen aiempien näyttöjensä ansiosta.

”Tein paljon hyviä asioita tälle seuralle, joten omistaja tietää ominaisuuteni”, Mourinho sanoi.

”En usko, että omistaja muuttuu tuulen mukana. Tiedän, että tuuli on juuri nyt kova, koska tulokset Valioliigassa ovat olleet kehnoja. Uskon omistajan tietävän, mitä voin antaa seuralle ja hän uskoo minun olevan oikea henkilö tehtävään”, Mourinho kertoi.

Mourinho on joutunut olemaan viime aikoina lehdistötilaisuuksissa puolustuskannalla, kun Chelsea majailee Valioliigan 14:nnellä sijalla. Mourinho uskoi viime aikaisten vaikeuksien kasvattaneen häntä.

”En olisi koskaan voinut uskoa olevani näin vahva ja motivoitunut. Taas uusi tappio, ja seuraavana aamuna herään innokkaana töihin. Tämä tilanne on opettanut minua tuntemaan itseni paremmin, ja tunnen itseni vahvemmaksi kuin kuvittelinkaan”, Mourinho kertoi.

Kottilat: Tällaisia ovat katsojien rakkaimmat futismuistot
Kottilat: Tällaisia ovat katsojien rakkaimmat futismuistot
HSTV:n Kottilat-futisohjelman katsojakilpailu on ratkennut! Tjäreborgin 1500 euron matkalahjakortin voittaja valittiin peräti 800 futismuiston joukosta. ”Voittaja ilmentää hienosti jalkapalloon oleellisesti liittyvää yhteisöllisyyttä, perinteitä ja perhekeskeisyyttä”, luonnehtii Mika Kottila. Katsojien rakkaimpien futismuistojen lisäksi asiaa Mestareiden liigan lohkovaiheesta ja valmentajan vaihtamisen järkevyydestä.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!