Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Blues pelasi Oulussa, tahtohyökkääjä Talaja istui katsomossa

Urheilu
 
Jukka Grondahl HS
Bluesin Roope Talaja (vas.) Blues–TPS-ottelussa 3. lokakuuta 2013.
Bluesin Roope Talaja (vas.) Blues–TPS-ottelussa 3. lokakuuta 2013. Kuva: Jukka Grondahl HS

Espoo Bluesissa alkavat pelaajat käydä vähiin.

Erikoisin poistuminen takaovesta tuli tiistaina, kun Bluesin piti kohdata Kärpät Oulussa. Tahtohyökkääjä Roope Talaja matkusti Ouluun, mutta istui katsomossa, kun kiekko putosi jäähän CHL:n ottelussa.

Ennen Talajaa lähti ykkösketjun maalintekijä Ville Korhonen Ruotsin Allsvenskaniin. Korhosen lähdöstä kertoi IS ensimmäisenä.

”Heti infoan, kun on infottavaa”, Talaja sanoi HS:lle Oulussa. ”Nyt ei tule kauheasti vastauksia, mutta toivottavasti ymmärrät.”

Vahvat huhut vievät Talajaa Jokereihin ja KHL:ään. Jokereilla on tiettyä vajausta kokoonpanossaan loukkaantumisten takia.

Talaja on ollut vuosia Bluesin taistelun ilmentymä. Hän on pelaaja, joka ei kaihda ahtaita paikkoja kaukalossa tai jätä tilanteita kesken. Talajalla olisi ollut kolmas kausi menossa Bluesissa. Sitä ennen hän pelasi pari kautta Helsingin IFK:ssa ja ennen IFK:ta Bluesissa.

Bluesin valmentaja Jyrki Aho osaa hieman naurahtaakin seuran tilanteelle, niin toivoton kuin se onkin.

”Sanoin tuossa joukkuepalaverissa, että meillä toimii nyt ”kaikki pelaa” -periaate”, Aho heitti ja viittasi Jääkiekkoliiton lanseeraamaan kaikki pelaa -systeemiin, jolla yritettiin kasvattaa harrastajamääriä menneinä vuosina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?