Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerien Larsen ratkaisi voiton jatkoaikamaalillaan – 11 maalin jännityspeli

Urheilu
 
Antti Aimo-Koivisto LEHTIKUVA
Jokereiden Philip Larsen juhlii jatkoaikamaaliaan jääkiekon KHL-liigan ottelussa Jokerit–Neftehimik Nizhnekamsk Helsingissä 8. joulukuuta 2015.
Jokereiden Philip Larsen juhlii jatkoaikamaaliaan jääkiekon KHL-liigan ottelussa Jokerit–Neftehimik Nizhnekamsk Helsingissä 8. joulukuuta 2015. Kuva: Antti Aimo-Koivisto LEHTIKUVA

KHL-liigassa Jokerit järjesti kotiyleisölleen viihdyttävän kiekkoillan, kun se kukisti Neftehimikin Nizhnekamskin jatkoajan jälkeen maalein 6–5.

Jokerit nousi kahden maalin tappioasemasta tasoihin ja päätöserässä 5–4-johtoon Mathis Olimbin maalilla. Neftehimik tasoitti kuitenkin ottelun 5–5:een ajassa 53.12. Jatkoajalla puolustaja Philip Larsen pääsi lämäämään Niko Kapasen pudotuksesta siniviivalle voittomaalin.

Kapanen oli Jokerien nousun avainpelaajaa. Hän toi Jokerit 3–4:ään ennen toista erätaukoa, tasoitti ottelun 4–4:ään ajassa 43.14 ja syötti voittomaalin.

Eetu Pöysti vei Jokerit 1–0-johtoon avauserässä ja syötti Jesper Jensenin 2–3-kavennusmaalin sen jälkeen, kun vierasjoukkue oli karannut 3–1-johtoon. Voittomaalin tekijä Larsen oli syöttäjänä avausmaalissa ja Kapasen 3–4-kavennusmaalissa.

Vierasjoukkueen Mihail Žukov keräsi saldon 1+2.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?