Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bluesin Jari Sailio HIFK:n faniklubin päätöksestä ostaa tuhat pääsylippua: ”Arvostan”

Urheilu
 
VESA RANTA
Päätöserässä Bluesilla oli saumansa tasoittaa ottelu Kärppiä vastaan, kun kotijoukkueella oli kaksi pelaajaa jäähyllä. Jari Sailio (toinen vasemmalta) kuunteli valmentaja Ahon ohjeita.
Päätöserässä Bluesilla oli saumansa tasoittaa ottelu Kärppiä vastaan, kun kotijoukkueella oli kaksi pelaajaa jäähyllä. Jari Sailio (toinen vasemmalta) kuunteli valmentaja Ahon ohjeita. Kuva: VESA RANTA

Oulu

Raksilan jäähallin käytävillä oli epäuskoinen tunnelma, kun Espoo Blues oli hävinnyt Mestarien liigan puolivälierissä 1–5.

Tulos tarkoittaa, että Kärpät meni yhteismaalein 5–3 välieriin ja kohtaa Rauman Lukon. Lukko pudotti TPS:n.

Oulussa ei hämmästelty Kärppä-pelin tulosta, vaan kaikkea muuta mahdollista Bluesin ympäriltä.

Bluesin pohjattomat rahahuolet alkavat olla yhteinen asia. Helsingin IFK:n faniklubi osti tuhat pääsylippua tammikuun kohtaamiseen Espooseen. Siitä kertyy tuhansia euroja tyhjyyttään kumisevaan kassaan.

”Vaje taitaa olla vähän suurempi, mutta arvostan”, Bluesin kokenut hyökkääjä Jari Sailio sanoi.

Bluesin joukkue sai maanantaina kuulla, että Ville Korhonen lähti Ruotsiin. Juuri ottelun kynnyksellä Roope Talaja vetäytyi sivuun, vaikka ehti matkustaa muun joukkueen mukana Ouluun.

”Aika naureskelua siitä tuli”, Sailio sanoi tunnelmista pukukopissa. ”Sitä toivoo vain mahdollisuuksia heille. Ei tällaisen kokeminen ole kivaa.”

Blues taisteli välieräpaikasta melkein ottelun loppuun asti, vaikka hävisi 1–5. Siihen auttoi 2–0-kotivoitto viime viikolta. Vasta Julius Junttilan alivoimamaali reilu minuutti ennen loppua katkaisi orastavan kirin. Se oli Junttilan illan kolmas maali.

Sen jälkeen tyhjennystalkoot ovat vain kiihtyneet.

”Varmaan vähenee jatkossakin”, Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho sanoi. ”En tiedä, ketkä ovat lähdössä, mutta kärjestä on koko ajan tyhjentynyt.”

”Tilanne pistää pelaajia miettimään omaa toimeentuloaan ja tulevaisuuttaan”, Aho jatkoi.

Sailio sanoi, ettei ole lähdössä ja toivoi, ettei kovin moni muukaan.

”Kohta ei ole enää äijiä jäljellä”, Sailio heitti.

Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen on pitkällä urallaan ollut monessa mukana, muttei ole tällaista sirkusta päässyt seuraamaan.

”Täytyy nostaa hattua jätkille. Tekevät komeasti hommia välittämättä tilanteesta”, Kukkonen sanoi ja katseli ympärillään olevaa kuhinaa, joka keskittyi lähes pelkästään Bluesiin, vaikka Kärpät oli sentään voittanut ottelun ja edennyt välieriin CHL:ssä.

VESA RANTA
Kärpät juhli voittoa ja CHL-välieräpaikkaa Oulun Raksilassa 8. joulukuuta 2015.
Kärpät juhli voittoa ja CHL-välieräpaikkaa Oulun Raksilassa 8. joulukuuta 2015.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?