Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi tutkii Tyson Furyn puheet homoseksuaaleista

Urheilu
 
Alex Morton REUTERS
Raskaan sarjan nyrkkeilyn mestari Tyson Fury lehdistötilaisuudessa 30. marraskuuta 2015.
Raskaan sarjan nyrkkeilyn mestari Tyson Fury lehdistötilaisuudessa 30. marraskuuta 2015. Kuva: Alex Morton REUTERS

Englannissa poliisi tutkii nyrkkeilyn raskaan sarjan mestarin Tyson Furyn puheet homoseksuaaleista, Manchesterin poliisin tiedottaja kertoi uutistoimisto AFP:lle tiistaina.

Fury synnytti taannoin kohun rinnastamalla homoseksuaalisuuden pedofiliaan. Yli 105 000 ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen, jossa vaaditaan Furyn poistamista BBC:n vuoden urheilija -palkinnon ehdokaslistalta.

Poliisin tiedottajan mukaan yksittäinen kansalainen oli ilmoittanut viharikoksesta tiistaina sen jälkeen, kun hän oli nähnyt BBC:n ohjelman, jossa käsiteltiin Furyn puheita.

Tiistaina BBC:n uutisankkuri kutsui Furya mulkuksi ja sanoi, ettei sellaisen pitäisi voittaa vuoden urheilija -palkintoa.

Tiedottajan mukaan poliisi suhtautuu asiaan erittäin vakavasti ja aikoo kuulla kantajaa ennen kuin tekee päätöksen Furyn kuulemisesta.

Furya on syytetty myös seksismistä, kun nyrkkeilijä sanoi naisen paikan olevan keittiössä ja selällään. Viharikosilmoitus koskee vain Furyn puheita homoseksuaalisuudesta.

Herätyskristillinen Fury sanoi taannoin Mail on Sunday -lehden haastattelussa, että kolme asiaa pitää tapahtua ennen kuin saatana tulee kotiin.

”Yksi niistä on homoseksuaalisuuden laillistaminen kaikissa maissa, yksi on abortti ja kolmas on pedofilia. Kuka olisi uskonut 50–60-luvuilla, että kaksi ensimmäistä laillistettaisiin”, Fury sanoi.

Fury on kiistänyt olevansa homofobinen tai seksistinen ja sanoi, että hänen näkemyksensä lähinnä heijastelevat Raamattua.

Fury voitti raskaan sarjan pitkäaikaisen mestarin Vladimir Klitškon viime kuussa ja sai WBA-, IBF- ja WBO-liittojen raskaan sarjan mestaruusvyöt.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!