Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Heleniuksen vastustaja uhoaa: ”Aion tuhota hänen purukalustonsa”

Urheilu
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Robert Helenius
Robert Helenius Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Robert Heleniuksen seuraava vastustaja Franz Rill on avannut sanaisen arkkunsa koskien miesten välistä nyrkkeilyn raskaan sarjan EM- ja IBF-liiton Intercontinental-titteliottelua.

Miehet ottelevat Helsingissä 19. joulukuuta, ja Rill esiintyy nyrkkeilijöille tutulla itsevarmuudella ennen kamppailua.

”Robert, joulukuun 19. päivä tulen tyrmäämään sinut. Toivottavasti olet valmis”, Rill sanoo treenisalilla kuvatulla videolla.

Rill nousi EM-titteliotteluun tallikaverinsa Erkan Teperin loukkaantumisen myötä. Rill lähtee altavastaajana otteluun, mutta helppoa voittoa on Heleniuksen turha odottaa. Rill ei tule samalla tavalla päälle kuin Teper, vaan kyttää enemmän iskun paikkoja.

”Lähden paineettomasta tilanteesta otteluun. Minulla ei ole mitään hävittävää ja vain kaikki voitettavana. Olen nähnyt muutamia Heleniuksen matseja ja tiedän pystyväni lyömään hänet”, Rill sanoo ottelun promoottorin tiedotteessa.

”Tämä on minun ensimmäinen iso otteluni, mutta useampia on vielä tulossa. Aion yllättää Heleniuksen ja tuhota hänen purukalustonsa”, Rill jylisee.

Rill harjoitteli yhdessä maailmanmestariksi nousseen Tyson Furyn kanssa tämän valmistautuessa MM-otteluun Vladimir Klitškoa vastaan.

”Sparrasin Furyn kanssa useasti. Se oli erinomainen kokemus. Nyt tiedän millä tavalla otella isompaa nyrkkeilijää vastaan”, 194-senttinen Rill sanoo.

Lehtikuva
Franz Rill
Franz Rill
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!