Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Heleniuksen manageri alkaa neuvotella seuraavaksi IBF-liiton MM-ottelusta

Urheilu
 
Tuomas Selänne
Robert Helenius lehdistötilaisuudessaan Sanomatalossa 2. marraskuuta 2015.
Robert Helenius lehdistötilaisuudessaan Sanomatalossa 2. marraskuuta 2015. Kuva: Tuomas Selänne

Euroopan mestaruudesta ensi viikon lauantaina ottelevalle Robert Heleniukselle on hänen manageri-isänsä Karl Heleniuksen mukaan tarjottu WBC-liiton MM-ottelua.

Karl Heleniuksen mukaan WBC-liiton maailmanmestaruusvyötä hallussaan pitävä yhdysvaltalainen Deontay Wilder halusi Robert Heleniuksen vastustajakseen seuraavaan MM-titteliotteluun. Karl Heleniuksen mukaan tarjous oli mahdoton, sillä ehtona ottelun toteutumiselle olisi ollut, että Helenius ei ottele Kohti Maailmanmestaruutta -tapahtumassa Euroopan mestaruudesta ja IBF-liiton Intercontinental-vyöstä Franz Rilliä vastaan.

“Ensi viikon lauantain ottelun peruuntuminen ei tullut kuuloonkaan”, Karl Helenius sanoi tiedotteessa.

Wilder puolustaa titteliään tammikuun puolivälissä puolalaista Artus Szpilkaa vastaan New Yorkissa.

Heleniuksen mukaan hän yritti saada siirrettyä MM-ottelua kolme viikkoa eteenpäin. Wilder on voittanut 35 ottelustaan tyrmäyksellä 34. Hän ei ole kärsinyt tappioita.

”Nyt keskitymme Rillin voittamiseen, jonka jälkeen voimme alkaa neuvottelut MM-ottelusta IBF-liiton kanssa”, Helenius valottaa.

IBF-liiton mestaruustitteli on tällä hetkellä avoimena, koska Tyson Fury joutui luopumaan siitä. IBF-liitto määräsi Furylle haastajaksi Vjatsheslav Glazkovin, mutta Fury ottelee uusintaottelun Vladimir Klitškoa vastaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!