Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomi murskasi Saksan maalein 16–0 MM-puolivälierissä

Urheilu
 
Kalle Parkkinen LEHTIKUVA
Suomen Alisa Pöllänen ja Elisa Kujala juhlivat maalia Saksaa vastaan salibandyn MM-välieräottelussa 9. joulukuuta 2015.
Suomen Alisa Pöllänen ja Elisa Kujala juhlivat maalia Saksaa vastaan salibandyn MM-välieräottelussa 9. joulukuuta 2015. Kuva: Kalle Parkkinen LEHTIKUVA

Suomen naisten salibandymaajoukkue jyräsi ylivoimaiseen voittoon MM-puolivälierissä. Suomi teki toisessa erässä kymmenen maalia Saksan maaliin ja voitti ottelun lopulta maalein 16–0.

”Tosi hyvin on mennyt. Tänään ollaan oltu hyvin pelissä alusta lähtien”, maalintekijä Karoliina Kujala sanoi Ylen haastattelussa toisessa erätauolla.

Suomi on pelannut vaisusti ja huonostikin otteluiden alkuja aiemmin turnauksessa, mutta tällä kertaa samanlaista ongelmaa ei ollut. Suomi meni jo ensimmäisessä erässä 4–0-johtoon reilun 12 minuutin pelin jälkeen.

Suomen maalintekijöiden lista kahden erän jälkeen oli seuraava: Veera Kauppi, Elina Kujala, Eliisa Alanko, Alisa Pöllänen, Karoliina Kujala, Eliisa Alanko, Nina Rantala, Nina Rantala, Karoliina Kujala, Ella Alanko, Ella Alanko, Alisa Pöllänen, Veera Kauppi ja Eliisa Alanko.

Eliisa Alanko sivusi 3–0-maalillaan Katriina Saarisen maaottelumaalien (56) ennätystä. Alanko teki vielä kaksi lisää, ja hän pitää nyt yksin Suomen naisten maaottelumaalien ennätystä hallussaan 58 maalillaan.

Maalitehtailu ei päättynyt toiseen erään, sillä ajassa 44.27 Anne Suomalainen vei Suomen jo 15–0-johtoon. Kauppi teki ajassa 55.18 kolmannen maalinsa ottelussa ja vei Suomen 16–0-johtoon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?