Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ei luvassa paraatimarssia finaaliin: Salibandynaisilla edessään kova paikka

Urheilu
 
Kalle Parkkinen
Jonna Mäkelä vangitsi pallon alkusarjan ottelussa Norjaa vastaan. Mäkelä torjunee myös perjantaina Tshekki-ottelussa.
Jonna Mäkelä vangitsi pallon alkusarjan ottelussa Norjaa vastaan. Mäkelä torjunee myös perjantaina Tshekki-ottelussa. Kuva: Kalle Parkkinen

Suomen salibandynaisilla on huomenna perjantaina ensi kertaa MM-kotikisoissa tosi kyseessä.

Suomi kohtaa Hakametsän hallissa pelattavassa välierässä Tšekin. Suomen tavoite kotikisoissa on maailmanmestaruus, ja tähän asti joukkue on edennyt puhtaalla pelillä.

Puolivälierässä naiset kukistivat Saksan maalein 16–0. Alkulohkonsa Suomi voitti kolme otteluaan yhteismaalein 25–7, mutta joutui tiukille Sveitsin ja jopa Puolan kanssa.

Mitään paraatimarssia finaaliin suomalaiskannattajien on turha odottaa, vaikka Tšekki hävisi alkulohkossaan Ruotsille peräti lukemin 2–17. Suomi ei viime vuosina vastaaviin murskalukemiin ole Tšekkiä vastaan yltänyt, vaan voitot ovat olleet parin maalin suuruusluokkaa.

Suomi ja Tšekki ovat kohdanneet 2010-luvulla 15 kertaa. Tšekki on voittanut otteluista kolme ja kaksi on päättynyt tasatulokseen. Voittoja Suomella on kymmenen. Voitoista suurin on vuoden 2011 MM-kisoista, jolloin Tšekki kaatui 6–0.

Tällä kaudella Suomi ja Tšekki ovat kohdanneet kahdesti. Ensimmäisen ottelun Suomi vei 3–2 ja kuukausi sitten Tampereella Suomi kirjasi voiton 3–0.

Suomi–Tšekki perjantaina kello 17.45. TV2 näyttää ottelun.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!