Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerit vei hurjan rankkarikisan

Urheilu
 
Juha Metso
Päävalmentaja Erkka Westerlund ei ollut täysin tyyty väinen Jokerien puolustuspeliin.
Päävalmentaja Erkka Westerlund ei ollut täysin tyyty väinen Jokerien puolustuspeliin. Kuva: Juha Metso
Jokerit 5 Traktor 4

Helsingin Jokerit otti torstaina KHL-liigassa kaksi pistettä kukistettuaan Traktor Tšeljabinskin vaikean ottelun ja voittomaalikisan jälkeen 5–4.

Jokerien kaikki kolme pelaajaa eli Brandon Kozun, Jere Sallinen ja Philip Larsen veivasivat kiekot rankkarisassa Traktorin verkkoon. Jokerien maalilla Riku Helenius torjui Traktorin kolmannen laukojan Stanislav Tšistovin yrityksen – Jokerien juhlat saivat alkaa.

Ottelun puolivälin jälkeen Traktor meni johtoon Semjon Kokujovin maalilla, mutta kolmannessa erässä Juhamatti Aaltonen nosti vielä Jokerit tasoihin ja jatkoajalle.

Jokerien valmentaja Erkka Westerlund oli ottelun jälkeen kriittisenä. Hän harmitteli neljää päästettyä maalia.

”Nytkin olimme pelin päällä ja loimme enemmän tilanteita kuin vastustaja. Sitten tulee väliin nukahduksia, joissa vastustaja saa tehtyä maaleja vähän liian helpolla. Ne eivät ole oikeastaan puolustuspelin aikana tapahtuneita virheitä, vaan jo edellisessä hyökkäyksessä tapahtuneita virheitä”, Westerlund analysoi Viasatin haastattelussa.

Westerlundin mukaan pelaajien asenne oli hyvä, mutta kokonaisuudessa on vielä mietittävää. ”Aikamoinen lasti on joka pelaajalla”, hän viittasi tiiviiseen syksyyn.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!