Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Engstrand loisti Espoon maalissa – Blues kaatoi rankkareilla kankean Kärpät

Urheilu
 
Kim Hirschovits paluustaan Espooseen: "Erikoinen fiilis"
Kim Hirschovits paluustaan Espooseen: "Erikoinen fiilis"
Bluesin kapteenina toiminut Kim Hirschovits tekee tänään paluun Espooseen, mutta tällä kertaa vierasjoukkueen paidassa. Kärppien riveihin siirtynyt ex-Blues-kippari kertoi tunteiden olevan melko ristiriitaiset ottelun alla. Bluesista ja Espoosta "Hirsolle" on jäänyt vain lämpimiä muistoja, mutta tänään tavoitteena on silti ainoastaan voitto ja kolme pistettä tuliaisiksi Ouluun.
Blues vl 2 Kärpät1

Espoon Bluesin selkäranka kestää jääkiekkoliigassa, vaikka joukkueen pukukoppi on tyhjentynyt vauhdilla ja kassa huutaa tyhjyyttään.

Perjantai-iltana Blues sisuuntui Liigassa toisena olevaa Oulun Kärppiä vastaan, ja väänsi lopulta hienon kotivoiton rankkarikisassa 2–1 (1–1, 0–0, 0–0, 0–0). Bluesin pelissä oli aimo annos järkeä ja ennen kaikkea kovaa yritystä.

Jussi Makkonen vei espoolaiset johtoon ensimmäisen erän puolivälissä, ja Kärpillä sai panna liikkeelle koko hyökkäyskalustonsa ennen kuin Juho Keränen onnistui tasoituksessaan ajassa 17.33.

Blues saa kiittää paljosta maalivahtiaan Christian Engstrandia, joka pelasti montaa varmaa maalipaikkaa.

Engstrandille kertyi 36 torjuntaa. Voittolaukauskisassa hän oli ohittamaton ja itse varmuus.

Ottelussa oli paljon tunnetta, kun Bluesin entinen kapteeni ja joukkueen henkinen johtaja Kim Hirschovits pelasi entistä kotijoukkuettaan vastaan. Hirschovits jäi ilman tehoja.

Yleisö odotti, että hän olisi laukonut Kärppien kolmannen rankkarin, mutta sitä ei nähty. Kultakypärä Mika Niemen yritys kilpistyi Engstrandin torjuntaan.

Isoin tunnekuohu nähtiin toisen erän lopulla, kun Ilmari Pitkänen otti yhteen Kärppien Juho Keräsen kanssa. Molemmat saivat viiden minuutin jäähyt väkivaltaisuudesta ja suihkukomennukset.

Sarjasysteemien kummallisuuksiin kuuluu, että Blues ja Kärpät kohtasivat jo neljännen kerran kahden sisällä. Kaksi otteluista oli CHL-liigaa ja kaksi kotimaan Liigaa.

Otteluiden välissä Bluesista ovat Hirschovitsin lisäksi ilman korvausta ovat päässeet lähtemään Ville Korhonen ja Roope Talaja. Eero Somervuori siirtyi vaihtokaupassa HPK:hon Hämeenlinnaan.

Perjantain kierroksen muut ottelut: HPK–Lukko 4–1 (0–1, 2–0, 2–0), Pelicans–KooKoo 4–1 (2–0, 0–1, 2–0), KalPa–SaiPa 1–3 (0–0, 1–1, 0–2), JYP–Tappara 4–1 (0–0, 3–0, 1–1).

Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Kim Hirschovits palasi perjantaina vanhaan kotihalliinsa Espooseen Oulun Kärppien paidassa.
Kim Hirschovits palasi perjantaina vanhaan kotihalliinsa Espooseen Oulun Kärppien paidassa.
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Christian Engstrand torjui 36 laukausta Bluesin maalissa.
Christian Engstrand torjui 36 laukausta Bluesin maalissa.
Huippuhetket: Blues - Kärpät
Huippuhetket: Blues - Kärpät
Kriisijoukkue Blues ei antanut kaukalon ulkopuolisten asioiden vaikuttaa, kun se nappasi 2-1 voiton rangaistuslaukauksilla Kärpiltä. Vähämaalisessa ottelussa Kärpät oli hallitsevampi osapuoli, mutta Blues-vahti Christian Engstrand oli 36 torjunnallaan kuin muuri. Voittomaalikilpailun ratkaisun iski Iikka Kangasniemi, joka veivasi Sami Aittokallion näyttävästi ulos tilanteesta.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!