Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinki järjestää koripallon EM-kisojen alkulohkon: ”Me saatin ne, me saatiin ne!”

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Suomi pelasi EM-kisoissa Ranskan Montpellierissä syksyllä.
Suomi pelasi EM-kisoissa Ranskan Montpellierissä syksyllä. Kuva: Vesa Koivunen

Suomi on mukana järjestämässä koripallon EM-kilpailuja vuonna 2017. Kansainvälinen koripalloliitto Fiba ilmoitti asiasta Twitterissä.

Helsingissä järjestetään yksi kuuden joukkueen alkulohko. Muut järjestäjämaat ovat Israel, Romania ja Turkki, jossa pelataan jatkopelit.

”On tämän koripallosukupolven unelmien täyttymys, että voimme viidenkymmenen vuoden jälkeen pelata taas EM-koripalloa Suomessa. Pääsemme tarjoamaan kotikentällä kaikille suomalaisille ja koripalloyhteisölle niitä kokemuksia, joista joukkue ja mukana matkustaneet fanit ovat päässeet viime vuosina osallisiksi”, riemuitsi Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann tiedotteessa.

”Kotikisat ovat mieletön yhteen hiileen puhaltamisen ja kimpassa tekemisen mahdollisuus, joka on joukkueurheilun suola.”

Myös tämän vuoden syksyllä järjestetyt EM-kisat jaettiin neljän maan kesken, kun Ranska, Saksa, Kroatia ja Riika järjestivät alkulohkot. Pudotuspelit pelattiin Ranskassa.

Suomen maajoukkue ”Susijengi” on saanut viime vuosina aikaan massiivisia kannattajaryntäyksiä arvokisoihin, joten EM-alkulohkon myöntämistä Suomelle osattiin ennakoida vahvan fanikulttuurin ansiosta. Koripalloliitto riemuitsikin Twitterissä Fiban päätöksen jälkeen.

”Me saatin ne, me saatiin ne!” maajoukkueen twiitissä riemuitaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!