Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bluesin pyristely ei riittänyt Raumalla: ”Lukko oli tulta ja tappuraa”

Urheilu
 
Jouni Mikola
Huippuhetket: Lukko - Blues
Huippuhetket: Lukko - Blues
Blues taisteli jälleen esimerkillisesti Lukkoa vastaan, mutta tällä kertaa kotijoukkueen tehokkuus oli espoolaisille liikaa. Bluesin kannalta ainoa valonpilkahdus oli uuden hankinnan Eetu-Ville Arkiomaan maali Blues-debyytissään. Lukko oli kuitenkin parempi maalein 3–1.

Espoon Blues taisteli sisukkaasti lauantaina Raumalla Kivikylän areenalla, mutta rutinoitunut Lukko-miehistö teki yhden maalin jokaiseen erään, ja se riitti täyteen pistepottiin. Raumalaisten tehomiehiä olivat Aaron Gagnon kahdella maalillaan ja Janne Niskala kahdella syötöllään.

Ottelun lopullinen ratkaisu oli päätöserän viidennellä minuutilla Gagnonin tekemä alivoimamaali. Tuo osuma oli Lukon kauden viides alivoimamaali ja Gagnonin kolmas. Bluesin ainoa onnistuja perjantaina joukkueeseen liittynyt Eetu-Ville Arkiomaa.

”Lukko tuli otteluun juuri siten kuin odotinkin. He olivat eilisen tappion jälkeen tulta ja tappuraa. Ekalle erätauolle päästiin vielä tasatilanteessa, mutta sitten yksi purku epäonnistui, ja kiekko oli jo omissa. Lukko oli tänään meitä fyysisempi”, sanaili Blues-käskijä Jyrki Aho.

Lauantai-illan taisto oli Lukon päävalmentaja Risto Dufvalle liigauransa 500. ja mies on tuolla luvulla kuudenneksi kokenein valmentaja Liigassa. Tällä hetkellä valmentavista vain KalPan Pekka Virralla on enemmän pelejä Dufvalla.

”Voitto oli meille tänään ylivoimaisesti tärkein asia ja se tuli sisukkaalla taistelulla. Faktahan on se, että kolme tehtyä maalia riittää yleensä voittoon”, paalutti Dufva.

Ottelussa oli hieno tunnelma, Raumam Boikien lisäksi Blueskannattajat toivat laulullaan ääntä katsomoon.

”Tunnelma oli vähän kuin keskieurooppalaisessa jäähallissa”, totesi Dufva.

Huippuhetket: Sport - Tappara
Huippuhetket: Sport - Tappara
Sportille voitot ovat olleet viime aikoina kiven alla ja Tapparaa vastaan tappio tuli karmeimmalla mahdollisella tavalla. Vaasalaiset johtivat ottelua kolmannessa erässä jo 6–3, mutta Jere Karjalaisen alivoimamaali käynnisti kirvesrintojen nousun. Voittajaa haettiin lopulta voittolaukauskisasta, jossa koko illan aktiivisena häärinyt Patrik Laine ratkaisi tamperelaisille makoisan 7–6-voiton.
Huippuhetket: KooKoo - HPK
Huippuhetket: KooKoo - HPK
Edellisenä päivänä Pelicansia vastaan vaisuna ollut KooKoo oli kotonaan kuin eri joukkue. HPK ei saanut hyökkäyspeliään raiteilleen ja KooKoo tuntui rokottavan jokaisesta maalipaikasta. Pisteet jäivät Kouvolaan lukemin 5–1.
Huippuhetket: SaiPa - JYP
Huippuhetket: SaiPa - JYP
SaiPa ja JYP kävivät armottoman taistelun voitosta, mutta lopulta maalivahtipeli nousi suurimpaan rooliin JYPin Tuomas Tarkin venyttäessä itsensä muutamaan haamutorjuntaan. SaiPa nousi viimeisellä minuutilla, mutta JYP piti pintansa ja voitti ottelun lukemin 2–3.
Huippuhetket: Kärpät - KalPa
Huippuhetket: Kärpät - KalPa
Oulussa käytiin kuuma kamppailu, kun Kärpät ja KalPa ottivat yhteen. Hanskat tippuivat pariinkin otteeseen ja KalPa näytti menevän menojaan, kun se otti kolmannen erän alussa kahden maalin johdon. Urheilu näytti kuitenkin jälleen yllättävän puolensa ja Kärpät kampesi itsensä 5–3-voittoon.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!