Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Italian päävalmentajalta tyly piikki Balotellille: ”Mitä hän ei malta odottaa?”

Urheilu
 
Tony Gentile / Reuters
Mario Balotelli ratkaisi edellisissä EM-kisoissa Italialle finaalipaikan välierän kahdella maalillaan Saksan verkkoon.
Mario Balotelli ratkaisi edellisissä EM-kisoissa Italialle finaalipaikan välierän kahdella maalillaan Saksan verkkoon. Kuva: Tony Gentile / Reuters

Italian jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Antonio Conte ei ole lainkaan varma, että hyökkääjä Mario Balotelli mahtuu ensi kesän EM-kisajoukkueeseen.

Balotelli ehti riemuita lohkoarvonnan tuloksesta, kun Italian kanssa samaan alkulohkoon arvottiin Belgia, Ruotsi ja Irlanti.

”En malta odottaa”, Balotelli kirjoitti maiden nimien yhteyteen.

Conte vastaus oli kuitenkin melko tyly.

”Mitä hän ei malta odottaa? Pelaamista EM-kisoissa vai kisojen seuraamista televisiosta?” Conte kyseli.

AC Milania edustava hyökkääjä on tullut tunnetuksi komeista maaleistaan ja kentän ulkopuolisista törttöilyistään. Viime aikoina verkko ei ole heilunut kovinkaan lupaavasti, sillä alkukaudella hän on päässyt kentälle vain neljästi, ja maaleja on syntynyt yksi.

Loukkaantumisista kärsinyt Balotelli on päässyt vain kerran maajoukkueeseen Conten päävalmentajakaudella. Luotsi ei kuitenkaan ole omien sanojensa mukaan sulkenut ovea joukkueeseen.

”Hänen on näytettävä, että hänet voidaan valita. Tilanne on sama kuin kaikilla muillakin, mutta hänellä on todella paljon todistettavaa”, Conte totesi italialaistoimittajille.

”En ole vetänyt mitään johtopäätöksiä. Seuraan jokaista tarkasti, mutta tiedän, ketkä ovat tuoneet meidät tähän. Mukaan haluavien pitää näyttää minulle jotain todella suurta.”

Balotelli on pelannut maajoukkeessa 33 ottelua ja tehnyt niissä 13 maalia. Ikimuistoisimmat osumat nähtiin vuoden 2012 EM-kisoissa. Hän laukoi kaksi osumaa Saksan verkkoon välierässä ja johdatti Italian finaaliin 2–1-voitolla. Finaalissa Espanja osoittautui kuitenkin ylivoimaiseksi ja vei mestaruuden maalein 4–0.

Vuonna 2011 hän ampui kotonaan ilotulitteilla ja onnistui sytyttämään kylpyhuoneensa tuleen, minkä seurauksena paikalle piti kutsua poliisi ja palokunta.

Lähde: Reuters

STEFANO RELLANDINI / Reuters
Antonio Conte otti Italian päävalmentajan tehtävät vastaan viime vuoden MM-kisojen jälkeen.
Antonio Conte otti Italian päävalmentajan tehtävät vastaan viime vuoden MM-kisojen jälkeen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!