Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Räikkönen piti suppean mutta tehokkaan joulupuheen – Vettel loisti ”täydellisellä italiallaan”

Urheilu
 
Thaier Al-Sudani / Reuters
Kimi Räikkönen pitää puheet lyhyinä.
Kimi Räikkönen pitää puheet lyhyinä. Kuva: Thaier Al-Sudani / Reuters

Formula 1 -talli Ferrari vietti perinteistä joulujuhlaansa lauantaina Maranellossa, ja kuljettajat Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen pitivät myös puheet kiittäen kuluneesta kaudesta.

Ensin puhunut Ferrarin puheenjohtaja Sergio Marchionne kiitti työntekijöitä ja kuljettajia, sekä perheitä, jotka ovat olleet tukemassa tallin nousua.

”Olisimme olleet tyytyväisiä kahteen voittoon, mutta saimme kolme. Todellinen taistelu alkaa vuonna 2016, mutta voimme luottaa kahteen maailmanmestaruuden jo voittaneeseen kuljettajaan”, Marchionne totesi tallin verkkosivuilla.

Vettel oli valmistautunut pitkällä puheella, joka tallin kuvailun mukaan sujui täydellisellä italialla.

”Ensimmäinen vuoteni Ferrarilla on ollut fantastinen ja menestyksekäs. Saksan ja Italian kansallishymnien kuuleminen palkintopallilla oli sanoinkuvailematonta. Kiitos kaikille Ferrarin miehille ja naisille, jotka joka vuosi teette tämän punaisen ihmeen. Kiitos kiintymyksestä, jota olette minulle osoittaneet.”

Räikkönen piti tallin mukaan suppeamman, mutta silti yhtä tehokkaan puheen.

”Tämä vuosi ei käynnistynyt osaltani kovin hyvin, mutta päättyi toiveikkaasti. Meidän täytyy jatkaa työskentelyä yhdessä, ja olen varma, että tuloksia tulee. Nyt olemme taas todellinen tiimi, ja olen itse asiassa varma, että meistä tulee loistava talli. Kuljettajilla on nyt loman aika, mutta Maranellossa työt jatkuvat”, Räikkönen sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!