Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

KHL-liiga laajenee ensi vuonna Kiinaan

Urheilu
 
Rio Gandara / HS
Pietarin SKA:n maalivahti Mikko Koskinen esitteli KHL:n mestaruuspokaalia kesäkuussa Espoossa. Takana SKA:n johtajiin kuuluva Roman Rotenberg.
Pietarin SKA:n maalivahti Mikko Koskinen esitteli KHL:n mestaruuspokaalia kesäkuussa Espoossa. Takana SKA:n johtajiin kuuluva Roman Rotenberg. Kuva: Rio Gandara / HS

Helsingin Jokerien työympäristö, itäisen Euroopan jääkiekkoliiga KHL laajenee ensi vuonna Kiinaan.

Liiga kertoi asiasta maanantaina Twitterissä.

Venäläisten ja kiinalaisten yritysten tukema uusi KHL-joukkue ottaa kotipaikakseen Pekingin.

Jokerien ja Pietarin SKA:n omistajiin kuuluvan Roman Rotenbergin mukaan Kiinan KHL-joukkue pelaa kotiottelunsa samassa 18 000 katsojaa vetävässä hallissa kuin koripallojoukkue Beijing Ducks.

”Tarkoitus on rakentaa jääkiekkoa vertikaalisesti. KHL-joukkueen alapuolella kakkosjoukkue pelaisi Kiinan liigassa ja nuorten joukkue junioriliigassa. Aiomme panostaa myös siihen, että kaikki halukkaat voisivat pelata jääkiekkoa ja maahan pitäisi saada lisää kaikille avoimia kaukaloita. Keskitymme infrastruktuuriin ja jääkiekkoilijoitten määrään. Se on perusta”, Rotenberg sanoi uutistoimisto Tassin mukaan.

Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n mukaan Kiinassa on runsaat 1200 lisenssipelaajaa ja 48 sisäkaukaloa.

KHL:ssä on nyt 28 joukkuetta, joista 22 on venäläisiä. Kuudesta maasta on liigassa yksi joukkue. Ne ovat Suomi (Jokerit), Kazakstan, Valko-Venäjä, Latvia, Slovakia ja Kroatia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!