Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Boikotti uhkaa Donald Trumpin omistamaa golfkenttää

Urheilu
 
HS
Russell Cheyne / Reuters
Donald Trump vieraili Turnberryn kentällä elokuun alussa, kun siellä pelattiin naisten British Open. Taustalla kentän maamerkki, Turnberryn majakka.
Donald Trump vieraili Turnberryn kentällä elokuun alussa, kun siellä pelattiin naisten British Open. Taustalla kentän maamerkki, Turnberryn majakka. Kuva: Russell Cheyne / Reuters

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi Yhdysvalloissa pyrkivän Donald Trumpin kohulausunnot ovat johtamassa vaikeuksiin hänen golfbisneksissään.

Brittilehti Independent uutisoi sunnuntaina, että Euroopan golfin kattojärjestö Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews (R&A) on kulisseissa päättänyt, että se pudottaa Trumpin omistaman Turnberryn kentän pois ns. Open-rotaatiosta.

Tämä tarkoittaa sitä, että Skotlannin länsirannikolla sijaitsevalle Turnberrylle ei enää myönnetä Euroopan ainoan golfin major-kilpailun Open Championshipin eli British Openin isännyyttä.

Lehden tietojen mukaan R&A:n mielestä Trumpin maine on nyt niin ”myrkyllinen”, että uuden omistajan mukaan nimetty Trump Turnberry ei voi toimia enää lajin maineikkaimman kilpailun isäntänä. Turnberryä oli uumoiltu Openin isännäksi vuodeksi 2020.

Trumpin haaveena on ollut major-turnauksen saaminen omistamalleen kentälle ja mielellään Skotlannissa, josta hänen äitinsä on lähtöisin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!