Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Koripalloliitto aloittaa yt-neuvottelut: ”Kyse on positiivisesta asiasta”

Suomen saamat kansainvälisten tapahtumien isännyydet vaikuttivat päätökseen

Urheilu
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Erik Murphy kurotti palloa kotiin, kun Suomi pelasi syyskuussa EM-kisojen alkulohkon ottelussa Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.
Erik Murphy kurotti palloa kotiin, kun Suomi pelasi syyskuussa EM-kisojen alkulohkon ottelussa Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Suomen Koripalloliitto kertoi keskiviikkona, että se käynnistää yhteistoimintaneuvottelut.

Liitto suunnittelee strategiansa mukaisia ja Kansainvälisen koripalloliiton Suomelle myöntämien kansainvälisten tapahtumien takia henkilöstön käytön uudelleenjärjestelyjä.

Yt-neuvottelujen perusteena on se, että Koripalloliitolle myönnettyjen kansainvälisten tapahtumien takia työvoiman tarve voi muuttua eri puolilla organisaatiota merkittävästi.

Lisäksi esillä ovat liiton uusitun strategian mukaiset suunnitelmat ja niiden vaikutukset organisaatiorakenteeseen ja työtehtäviin.

”Yhteistoimintaneuvottelut-sanaan liitetään usein negaatioita, mutta tässä tapauksessa kyse on käsittääkseni nimenomaan positiivisesta asiasta. Suomen Koripalloliitto on saanut lisää töitä tulevien arvokisojen myötä, jonka lisäksi uudesta strategiasta voi olla johdettavissa uusia työtehtäviä. Nämä seikat huomioiden on tarkoituksenmukaista tarkastella organisaationrakennetta”, Koripalloliiton puheenjohtaja Antti Zitting sanoi tiedotteessa.

Yt-neuvottelujen piirissä ovat kaikki Koripalloliiton vakituisessa työsuhteessa olevat työntekijät.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?