Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK:n urheilutoimenjohtaja: Joukkueesta puuttuu vielä muutama pelaaja

HJK on tarjonnut sopimusta Erfan Zenelille, joka haikailee ulkomaille.

Urheilu
 
Rio Gandara
HJK:n Erfan Zeneli (kesk.) teki joukkueensa ensimmäisen maalin IFK Mariehamnia vastaan 18. lokakuuta 2015 Sonera-stadionilla.
HJK:n Erfan Zeneli (kesk.) teki joukkueensa ensimmäisen maalin IFK Mariehamnia vastaan 18. lokakuuta 2015 Sonera-stadionilla. Kuva: Rio Gandara

Veikkausliigaseura HJK:lla on haku päällä. Pelaajia puuttuu vielä joukkueesta, mutta kuinka monta? Keskiviikkona HJK julkisti vuoden sopimuksen Jarno Parikan kanssa, ja entinen hyökkääjä tulee tarpeeseen, kun joukkueessa on hyökkääjäpula.

HJK:n urheilutoimenjohtajan Tuomo Saarnion mukaan joukkueesta puuttuu vielä muutama pelaaja.

”En nyt sanoisi, että meiltä puuttuu hirveän paljon pelaajia. Puhutaan kuitenkin ehkä ihan muutamista pelaajista”, Tuomo Saarnio sanoo.

Saarnion mukaan joukkueesta puuttuu periaatteessa yksi toppari ja hänen mukaansa myös joukkueeseen tarvitaan yksi laitapakki lisää.

Laitahyökkääjiäkin puuttuu, sillä Lassi Lappalainen ja Nikolai Alho ovat tällä haavaa joukkueen ainoat varsinaiset laitahyökkääjät.

”Kaksi laitahyökkääjää puuttuu”, Saarnio sanoo.

Kärjestäkin HJK:lta puuttuu pelaaja tai kaksi. Saarnion mukaan sekä laidalla että kärjessä pelaava hyökkääjä olisi hyödyllinen.

”Jos saamme sellaisen pelaajan, joka voi pelata sekä laidalla että kärjessä, voisimme ottaa sellaisen pelaajan. Saamme sitten taas omille nuorille Lassi Lappalaiselle, Lucas Lingmanille tai Saku Ylätupalle mahdollisuuden olla lähempänä peliminuutteja”, Saarnio kertoo.

Saarnion laskelmien mukaan HJK:lta puuttuu siis toppari, laitapakki, kaksi laitahyökkääjää ja yksi kärki.

Sopimuksia pöydällä

HJK on tarjonnut sopimusta viime vuosien luottopelaajalleen, laitahyökkääjä Erfan Zenelille. HS:n tietojen mukaan myös muista Veikkausliigaseuroista on kyselty Zeneliä. HJK:ssa lähes koko uransa pelannut Zeneli tosin sanoi syksyllä HS:n haastattelussa, että Suomessa hän haluaa pelata vain HJK:ssa.

”Siinä on tuttu kuvio. Hän on halunnut vielä katsoa, syntyykö jotain suurempaa vielä ulkomailla”, Saarnio kertoo.

Joukkueen mukana harjoittelevalle toppari Lum Rexhepille ei ole vielä tarjottu sopimusta.

”Hän harjoittelee vielä jouluun asti meidän kanssa. Olemme sopineet, että sitä ennen ei jutella sopimuksesta. On tärkeä nähdä häntä riittävän ajan verran”, Saarnio sanoo.

HS:n tietojen mukaan HJK havitteli SJK:ssa viime kaudella pelannutta Akseli Pelvasta, mutta entinen HJK-hyökkääjä teki sopimuksen Ruotsin pääsarjaseuran Falkenbergs FF:n kanssa.

Sami Kilpiö
Toppari Lum Rexhepi (oik.) kaudella 2014 FC Hongan paidassa.
Toppari Lum Rexhepi (oik.) kaudella 2014 FC Hongan paidassa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!