Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Haihyökkäyksestä selvinnyt lainelautailija kuuli veljensä kuolleen – jatkoi kisaa maailman­mestaruudesta siitä huolimatta

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
David Gray / Reuters
Mick Fanning kertoi toimittajille haihyökkäyksestä Sydneyssä heinäkuussa 2015.
Mick Fanning kertoi toimittajille haihyökkäyksestä Sydneyssä heinäkuussa 2015. Kuva: David Gray / Reuters

Tuomas Kokko HS

Australialainen lainelautailija Mick Fanning jatkoi kilpailuaan Havaijilla, vaikka kuuli vain tunteja aiemmin veljensä kuolemasta.

”Minulla on kotona meneillään henkilökohtaisia juttuja. Niistä on nyt vaikea puhua”, hän sanoi suorituksensa jälkeen toimittajille brittilehti The Guardianin mukaan.

Fanning on kolminkertainen lainelautailun maailmanmestari. Havaijilla käynnissä olevassa kilpailussa hän on lähellä neljännen maailmanmestaruutensa voittamista.

Myöhemmin suorituksensa jälkeen Fanning postasi kuvienjakopalvelu Instagramiin kuvan veljistään.

Hän kertoi kuvan yhteydessä isoveljensä kuolemasta ja kiitti saamastaan tuesta. Fanning kuvaili pitävänsä veljeään sankarinaan.

”Minulla on niin paljon mahtavia muistoja meidän yhteisestä ajastamme. Ne pysyvät mukanani ikuisesti. Kun olimme hiljattain yhteydessä, hän kertoi olevansa minusta ylpeä ja sanoi rakastavansa katsoa minun kilpailujani”, hän kirjoitti.

”Tänään on ollut elämäni vaikeimpia päiviä, mutta tiesin, että minulla olisi voimia osallistua kauden päätöskilpailuun, koska sitä myös [veljeni] Pete olisi halunnut.”

A photo posted by Mick Fanning (@mfanno) on

Viime heinäkuussa Fanning joutui hengenvaaraan, kun hai hyökkäsi hänen kimppuunsa Etelä-Afrikassa järjestetyssä kilpailussa.

Suorassa tv-lähetyksessä hai tarttui Fanningin jalkanaruun ja kaatoi hänet laudaltaan. Fanning selvisi välikohtauksesta loukkaantumatta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?