Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bluesin taustayhtiö Jääkiekko Espoo Oy pyrkii yrityssaneeraukseen

Jääkiekko Espoo Oy päätti yrityssaneeraushakemuksesta torstaina yhtiökokouksessaan.

Urheilu
 
Jukka Grondahl HS
Espoo Bluesin Mahmod Samson teki maalin TPS:ää vastaan 3. lokakuuta 2015.
Espoo Bluesin Mahmod Samson teki maalin TPS:ää vastaan 3. lokakuuta 2015. Kuva: Jukka Grondahl HS

Talousvaikeuksissa rimpuilevan liigaseura Espoo Bluesin taustayhtiö on päättänyt jatkaa saneerausmenettelyn edistamistä. Jääkiekko Espoo Oy päätti asiasta HS:n tietojen mukaan torstaina yhtiökokouksessaan.

Jääkiekko Espoo Oy jätti 1. joulukuuta Espoon käräjäoikeuteen yrityssaneeraushakemuksen, mutta asia vaati vielä vahvistuksen yhtiökokoukselta.

Osakeyhtiölain mukaan yhtiön hallitus voi laittaa saneeraushakemuksen vireille, mutta sen jälkeen on kutsuttava koolle yhtiökokous.

Konkurssihakemukset uhkana

Mikäli Jääkiekko Espoo Oy:n yhtiökokous ei olisi vahvistanut yrityssaneerausta, yhtiö olisi perunut hakemuksen. Silloin Jääkiekko Espoo Oy olisi jälleen konkurssivaarassa, kun sekä Verohallinto että Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo hakevat yhtiötä konkurssiin.

Asiakastiedon mukaan käräjäoikeus on määrännyt Jääkiekko Espoo Oy:n velat väliaikaiseen perintäkieltoon ennen saneerausmenettelyn aloittamista.

Jääkiekko Espoo Oy:n suurimpia osakkaita ovat Espoon Areenat Esar Oy, Diligo Oy, yhtiön entinen hallituksen jäsen Daniel Pasternack, Tapiolan Monitoimiareena, Scott Buchter ja yhtiön väliaikainen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Mika Rautio.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!