Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Raskaat syytteet painoivat – Venäjän ylimmät antidopingjohtajat erosivat

Urheilu
 
LUCY NICHOLSON / Reuters
Venäjän Maria Savinova voitti 800 metrin juoksun Lontoon olympialaisissa. Nyt hänelle esitetään elinikäistä kilpailukieltoa.
Venäjän Maria Savinova voitti 800 metrin juoksun Lontoon olympialaisissa. Nyt hänelle esitetään elinikäistä kilpailukieltoa. Kuva: LUCY NICHOLSON / Reuters

Marraskuussa paljastuneen Venäjän yleisurheilun dopingskandaalin jälkimainingit johtivat torstaina maan johtavien antidopingviranomaisten eroamiseen.

Neljä Venäjän antidopingtoimiston Rusadan johtajaa erosi sen takia, että Venäjän yleisurheilua on syytetty valtiojohtoisesta dopingista.

Eronneitten joukossa oli Rusadan toimitusjohtaja Nikita Kamajev. Hänen tilalleen väliaikaiseksi johtajaksi nimitettiin Anna Antseliovitš

Rusada joutui tukalaan tilanteeseen marraskuussa, kun Maailman antidopingtoimiston Wadan riippumaton komissio julkaisi raporttinsa laajasta dopingista ja korruptiosta Venäjän yleisurheilussa.

Raportin mukaan Rusada rikkoi ”rutiininomaisesti” kansainvälisiä testausstandardeja ja muun muassa salli kilpailukieltoon asetettujen urheilijoitten jatkaa kilpailemista.

Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF asetti Venäjän yleisurheiluliiton, Rusadan ja maan antidopinglaboratorion väliaikaiseen kilpailu- ja toimintakieltoon.

Lähde: AFP

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!