Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mourinho vilkutti hyvästiksi – eikä jäänyt tyhjätaskuksi

Chelsean tiedotteen mukaan ero tapahtui yhteisymmärryksessä. Viime kaudella José Mourinho johdatti Chelsean Valioliigan mestariksi, mutta nyt joukkue on vasta sijalla 16.

Urheilu
 
Eddie Keogh / Reuters
José Mourinho
José Mourinho Kuva: Eddie Keogh / Reuters

Valioliigassa surkeasti kauden aloittanut Chelsea on erottanut managerinsa José Mourinhon. Chelsea voitti viime kaudella Valioliigan mestaruuden, mutta on nyt liigassa vasta sijalla 16.

Mourinho valmensi Chelseaa toista kertaa. Ensimmäinen pesti kattoi vuodet 2004–2007 ja päättyi myös potkuihin. Sitä ennen hän johti Chelsean Valioliigan voittoon kausilla 2004–2005 ja 2005–2006.

Kolmannen kerran Chelsea juhli Valioliigan mestaruutta Mourinhon alaisuudessa viime keväänä. Tämä kausi on ollut Chelsealle vaikea. Joukkue on hävinnyt 16 pelaamastaan ottelusta yhdeksän. Mourinho on voittanut urallaan yhteensä kahdeksan mestaruutta Valioliigassa, Espanjan liigassa, Italian liigassa ja Portugalin liigassa.

Mourinhon potkut tulevat Chelsealle ja sen pääomistajalle Roman Abramovitšille todennäköisesti kalliiksi, sillä seura teki elokuussa hänen kanssaan neljän vuoden jatkosopimuksen. Abramovitš maksoi Mourinholle 250 000 punnan viikkopalkkaa, joka olisi tuonut hänelle 13 miljoonan punnan eli jopa 18 miljoonan euron vuosipalkan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!