Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tennisammattilaisella erikoinen hääpäivä – ottelu aamulla ja hääjuhlat iltapäivällä

Urheilu
 

Tennispelaaja Arina Rodionovalla on tulossa kiireinen viikonloppu. Rodionova, 26, menee naimisiin lauantaina ja pelaa samana päivänä myös Australian avoimen tennisturnauksen karsintaottelun.

Venäjällä syntynyt australialainen Rodionova on maailmanlistalla sijalla 309. Sen vuoksi hän hakee karsinnan kautta paikkaa tammikuussa järjestettävään grand slam -turnaukseen.

Tilanne oli aluksi vielä erikoisempi, koska Rodionovan karsintaottelu oli kalenterissa samaan aikaan häiden kanssa. Turnausjärjestäjät antoivat sen verran periksi, että peli siirrettiin hääpäivän aamuun.

”Tietysti hääjärjestelyjen pitäisi alkaa jo aamulla. Ehostautumisen voin hyvin jättää väliin, mutta itse häistä luistaminen olisi hankalampi juttu”, Rodionova sanoi Sydney Morning Heraldille.

Mikäli Rodionova voittaa, hänellä on ottelu myös sunnuntaina. Rodionovan mukaan hääjuhlat eivät haittaa keskittymistä mahdolliseen seuraavaan otteluun.

”Mielestäni morsiamen ei pitäisi olla kovin humalassa häissä. Se ei näytä hyvältä, joten en varmasti juo enempää kuin kolme drinkkiä.”

Rodionova menee lauantaina naimisiin Australialaista jalkapalloa pelaavan Tyrone Vickeryn kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!