Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK:n syyskausi päättyi konttaukseen

Seitsemästä viimeisestä pelistä vain kaksi voittoa.

Urheilu
 
Pekka Pernu
Huippuhetket: Ilves - HIFK
Huippuhetket: Ilves - HIFK
Ilves katkaisi kuuden ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa kukistamalla HIFK:n maalein 4-3. Helsinkiläisille tappio oli jo viikon kolmas. Ilves johti kamppailua jo kolmella maalilla, mutta HIFK kiri maalin päähän ja oli lähellä jopa tasoittaa pelin.

Tampere. Joulutauko saapui kuin joululahjana Helsingin IFK:lle.

Vahvan syksyn pelannut HIFK vaipui syksyn viimeisissä peleissään kauden synkimpään tuloslamaan, kun seitsemästä pelistä kertyi vain kaksi voittoa.

Jopa Liigan hännille valunut Tampereen Ilves sai lopulta kuuden ottelun syöksykierteensä poikki HIFK:n kustannuksella.

Tamperelaiset kaatoivat vieraansa perjantaina kotijäällään 4–3 (0–1, 3–0, 1–2) HIFK:n päätöerän kiristä huolimatta.

”Tauko tulee hyvään paikkaan, toivottavasti saadaan tilanne nollattua”, tehot 1+1 kerännyt Teemu Ramstedt sanoi.

HIFK:n syksyn sadannen maalin perjantaina iskenyt Ramstedt antoi liigakärjessäkin piipahtaneen joukkueen syksyn arvosanaksi ”ihan hyvän”.

”Loppu harmittaa, mutta hyvissä asetelmissa ollaan. Ei ole syytä synkkyyteen”, hän totesi.

Viimeisten ottelujen notkahdukseen ei Ramstedtkaan löytänyt selkeää syytä.

”Hirveän vaikea analysoida. On ollut vammoja ja kaikkea. Maalinteko on tökkinyt eikä ole oikein päästy paikoillekaan. Ylivoimakin on ollut vähän heikkoa”, hän pohti.

Perjantaina HIFK:n kohtaloksi koitui musta toinen erä, jonka aikana Ilves rynni rinnalle ja kahden maalin karkumatkalle.

Ilman Kevin Lankisen huipputorjuntoja Ilves olisi saattanut ratkaista ottelun jo avauserässä. HIFK:lla oli suuria vaikeuksia hyökkäyksiin lähtöjen kanssa, eikä Ilves-vahti Hannu Toivonen joutunut venymään kuin kolme kertaa kiekon eteen.

Ramstedtin ylivoimamaali tosin tuli kuin aikaisena joulupakettina, niin helposti HIFK:n pörssikärjen kauden neljäs osuma livahti Toivosen taakse.

”Johdettiin vähän tuurillakin peliä pitkään. Sitten kun saatiin vähän momentumia, niin Ilves alkoi iskeä maaleja”, Ramstedt ihmetteli.

Ilves kesti tällä kertaa myös loppuun saakka, vaikka Tommi Taimin ylivoimaosuma ja Mika Partasen rangaistuslaukaus toivat HIFK:n maalin päähän.

Huippuhetket: TPS - KooKoo
Huippuhetket: TPS - KooKoo
TPS nappasi kauden kolmannessa keskinäisessä kohtaamisessa ensimmäisen voittonsa KooKoosta. Tasaisessa kamppailussa ratkaisua jouduttiin hakemaan voittomaalikilpailusta asti, jonka ratkaisi Tomi Kallio.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!