Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Extreme Luca vahva heti tauolta palattuaan

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Viikon varma

Seppo Suurosen valmentama Extreme Luca (lähtö 7) nappasi vuodenvaihteen tienoilla viisi voittoa peräkkäin. Ori palasi tauolta viikko sitten Vermossa ja nappasi heti ykkösen. Oulussa isoin kysymys on se, pystyykö Hannu Torvisen ajokki puolustamaan sisäradalta keulapaikkaa. Uskomme, että pystyy. Mailin matkalla Oulun kiihdytyskaarre on hyvin pitkä ja loiva, joten myös sisäradalta on mahdollista saada vauhdikas startti.

Viikon tärppi

Saara Purasen valmentama Sauvignon Blance (lähtö 2) on pelattu jättisuosikiksi. Kesällä Lahdessa SE-ajan tehnyt tamma joutuu nyt uudenlaiseen tilanteeseen, kun jalkoihin lyödään hokit eli hevosten talvikengät. Kun vielä edessä on pitkä kuljetus, suursuosikin iskukyky voi olla arvoitus. Haastajista nousee ensimmäisenä esiin Sauvignon Blancesta vetoapua saava Steel Anemone. Veikko Tolkkisen tamma on pystyvä ja kyvykäs menijä, joten sen voitto ei saa yllättää.

Seuraa tätä

Antti Ojanperän ja Jutta Ihalaisen talli on tänä vuonna keikkunut parrasvaloissa ravikuninkuuden voittaneen ja ME-ajan tehneen Jokivarren Kunkun ansiosta. Vaikka ykköstähden voitot ja tienestit jätettäisiin laskuista pois, tulos on silti joka mittarilla ennätyksellinen. Luvut voivat hyvinkin vielä parantua Oulussa, jossa voittovireessä oleva Josveis (lähtö 3) yrittää karistaa takamatkan kovat nimet 20 metrin etumatkan turvin kannoiltaan.

 

Toto76-kierros 51 / Oulu

HS:n Toto76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 1, 11, 13, 3, 7

2. lähtö: 9, 10, 7

3. lähtö: 3

4. lähtö: 6, 2

5. lähtö: 14, 13, 12, 1

6. lähtö: 4, 3, 9, 2, 11, 6

7. lähtö: 1

5x3x1x2x4x6x1 = 720 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 19.12. noin kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4-10

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli neljä oikein.

Tommi Linna

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?