Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bostonin Tuukka Rask torjui taas voiton Pittsburghista

Bostonilla jo neljä perättäistä voittoa Pittsburghista tänä vuonna.

Urheilu
 
Charles LeClaire USA TODAY
Bostonin maalivahti Tuukka Rask torjui Pittsburghin laitahyökkääjän Conor Shearyn maalintekoyrityksen toisessa erässä 18. joulukuuta 2015.
Bostonin maalivahti Tuukka Rask torjui Pittsburghin laitahyökkääjän Conor Shearyn maalintekoyrityksen toisessa erässä 18. joulukuuta 2015. Kuva: Charles LeClaire USA TODAY

Jääkiekon NHL-liigassa Boston Bruinsista on tullut tänä vuonna painajaisjoukkue Pittsburgh Penguinsille. Perjantaina Boston otti jo neljännen perättäisen voittonsa Pittsburghista, jonka viimeisin voitto Bostonista on 25. marraskuuta 2014.

Iso syy Bostonin voittosarjaan on suomalaismaalivahti Tuukka Rask, joka torjui perjantaina 30 kertaa ja varmisti omalta osaltaan Bostonin 6–2-vierasvoiton Pittsburghissä.

Bostonin toinen avainpelaaja oli tulokashyökkääjä Frank Vatrano kolmella maalillaan. Vatrano teki 1–1-tasoituksen avauserän puolivälissä ja päätöserässä 5–2- ja 6–2-johtomaalit.

Vatranolla on nyt viisi maalia 17 ottelusta, jotka hän on pelannut sen jälkeen, kun hänet kutsuttiin farmijoukkue Providence Bruinsista NHL:ään.

Vatrano teki edellisen maalinsa Detroit Wingsiä vastaan 25. marraskuuta.

”Oli mahtavaa saada palkinto viimein. Maalien eteen pitää tehdä paljon työtä, ja joskus maaleja ei vain tule. Tällainen ilta oli hieno palkinto, sellaista maalinteko joskus on”, Vatrano kertoi NHL.comille.

Boston on koko liigan yhdeksäntenä 18 voitollaan, yhdeksällä tappiolla ja neljällä jatkoaikatappiolla. Pittsburghin saldo on 15–13–3, ja joukkueen uusi päävalmentaja Mike Sullivan on vielä ilman voittoa kolmen ottelun jälkeen. Penguinsin maalisaldo on 3–13 Sullivanin alaisuudessa.

”En ole kiinnostunut etsimään syyllisiä. Tämä on meidän kaikkien syytä. Meidän pitää olla kärsivällisiä, ja meillä kaikilla on parannettavaa. Uskon, että voimme puhaltaa yhteen hiileen”, Sullivan sanoi ottelun jälkeen.

Pittsburghin ongelmista kertoo, että se sai ottelun kolme ensimmäistä ylivoimapeliä ja jäi ilman laukauksia ylivoimalla.

NHL:n perjantain muissa otteluissa Washington Capitals voitti kotonaan Tampa Bay Lightningin 5–3, Florida Panthers haki 2–0-vierasvoiton Carolina Hurricanesista, Ottawa Senators otti 4–2-kotivoiton San Jose Sharksista, Detroit Red Wings hävisi kotonaan 3–4 Vancouver Canucksille ja Winnipeg Jets voitti kotijäällään New York Rangersin 5–2.

Antti Raanta oli porttivahtina, kun Henrik Lundqvist torjui Rangersin maalilla 31 kertaa ja päästi neljä maalia. Viimeisen maalinsa Winnipeg teki tyhjään maaliin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!