Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Potkut saanut José Mourinho jää Lontooseen työnhakuun

Mourinho välttelee spekulaatioita kiertämällä suuret ottelut kaukaa.

Urheilu
 
Alex Morton REUTERS
Chelsean entinen manageri José Mourinho sai potkut seurasta sen jälkeen, kun joukkue oli hävinnyt hänen alaisuudessaan yhdeksän Valioliigaottelua kaudella 2015–2016.
Chelsean entinen manageri José Mourinho sai potkut seurasta sen jälkeen, kun joukkue oli hävinnyt hänen alaisuudessaan yhdeksän Valioliigaottelua kaudella 2015–2016. Kuva: Alex Morton REUTERS

Chelseasta potkut saanut manageri José Mourinho jää Lontooseen työnhakuun, kertoo häntä edustava agenttitoimisto.

Uutistoimisto AFP:n mukaan 51-vuotias portugalilainen aikoo palata töihin nini pian kuin mahdollista, mutta aikoo sillä välin auttaa ”ystäviään” jalkapallomaailmassa.

”Hän ei pidä sapattivapaata. Hän ei ole väsynyt, eikä hän tarvitse sitä. Hän on pysynyt positiivisena ja katsoo eteenpäin”, Mourinhon agenttitoimisto kertoi.

”Koska hän rakastaa jalkapalloa, nähdään José jalkapallokenttien laidoilla ja tukemassa ystäviään. Hän ei aio katsoa suuria otteluita, koska hän haluaa välttää spekulaatioita tulevaisuudestaan.”

Mourinho nähtiinkin lauantaina katsomassa Brightonin ottelua Middlesbroughta vastaan.

Agenttitoimiston mukaan Mourinho on jäämässä Lontooseen ja toivoo, että hänelle ja hänen perheelleen annetaan yksityisyyttä.

”José ei aio puhua tilanteestaan toistaiseksi. Hän toivoo median kunnioittavan päätöstään.”

Chelsea ilmoitti, että irtisanominen oli tapahtunut hyvässä yhteisymmärryksessä, mutta CAA-agenttitoimiston tiedote paljasti ristiriidan näkemyksissä.

”Uransa aikana Mourinho on ajoittain päättänyt jättää seuran, mutta vain Chelsea on päättänyt, että hänen pitäisi lähteä.”

Agenttitoimiston mukaan Mourinho toivoo, että Chelseata seuraavasta ajasta tulee yhtä menestyksekäs kuin edellinen kerta (2007), jolloin hän jätti seuran.

Mourinhon ensimmäinen jakso Chelseassa kesti vuodesta 2004 vuoteen 2007. Silloinkin seuran omistaja Roman Abramovitš näytti Mourinholle ovea siitä huolimatta, että Mourinhon alaisuudessa Chelsea oli voittanut kaksi Valioliigan mestaruutta, kaksi liigacupin voittoa ja Englannin cupin.

Mourinho siirtyi Chelseasta Interiin, jonka kanssa hän voitti Mestarien liigan vuonna 2010. Hän voitti myös liigamestaruudet sekä Italiassa ja Espanjassa ennen kuin palasi Chelseaan vuonna 2013. Keväällä 2015 Mourinho voitti jälleen Valioliigan Chelseassa.

Venäjän ja Hollannin maajoukkueita valmentanut Guus Hiddink on todennäköisesti Chelsean seuraava valmentaja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?