Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

43-vuotiaalle Noriaki Kasaille 50:s palkintopallisijoitus maailmancupissa

Ville Larinto jäi viimeiseksi Engelbergin HS137-mäessä.

Urheilu
 
NTB SCANPIX REUTERS
Japanin Noriaki Kasai Lillehammerissa 4. joulukuuta 2015.
Japanin Noriaki Kasai Lillehammerissa 4. joulukuuta 2015. Kuva: NTB SCANPIX REUTERS

Japanin mäkihypyn legenda, 43-vuotias Noriaki Kasai saavutti uransa 50:nnen palkintopallisijoituksen maailmancupissa lauantaina. Kasai hyppäsi Engelbergin maailmancupin kilpailussa kolmanneksi.

Kasain hypyt kantoivat 131,5 ja 134 metriä, ja hänen yhteispisteensä olivat 273,5. Kasai on kilpaillut maailmancupissa 27 vuotta, osallistunut seitsemän kertaa olympialaisiin ja hän on maailmancupin historian vanhin kilpailuun osallistunut mäkihyppääjä.

Engelbergin kisassa Slovenia sai kaksoisvoiton, kun Peter Prevc, 23, voitti kisan yhteispistein 297,1 ja toiseksi sijoittui hänen pikkuveljensä Domen Prevc, 16.

Domen Prevcille Engelbergin toinen sija oli hänen kilpailu-uransa ensimmäinen palkintopallisijoitus maailmancupin henkilökohtaisissa kilpailuissa. Engelbergin kilpailu oli vasta hänen viides maailmancupin kilpailunsa. Klingenthalin maailmancupin kilpailussa marraskuussa hän oli Slovenian joukkueessa, joka sijoittui toiseksi joukkuemäessä.

Larinnon suoritus oli ”rimanalitus”

Suomen Ville Larinto ei selviytynyt toiselle kierrokselle, ja hän sijoittui 49:nneksi. Larinto oli viimeinen sijoituksen saanut kilpailija, kun Jakub Jandan suoritus hylättiin.

Larinnon hyppy kantoi 116 metriä.

”Tämänpäiväinen suoritus oli rimanalitus, hypyssä oli liikaa yritystä. Ponnistus oli myöhässä”, Larinto kertoi hiihtoliiton tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?