Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lindfors naisten ja Virtanen miesten kärjessä

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Viveca Lindfors otti tukevan otteen naisten mestaruudesta taitoluistelun SM-kisoissa Mikkelissä. Espoolainen oli täysin ylivoimainen lauantain lyhytohjelmassa. Lindfros luisteli hyvät pisteet, 58,27. Tapparan taitoluistelijoita edustavat Anni Järvenpää ja Jenni Saarinen jäivät Lindforsista yli kuusi pistettä.

”Oli ehjä kokonaisuus”, sanoi Lindfors, joka luistelee sunnuntaina saman vapaaohjelman kuin Finlandia Trophyssa lokakuussa. Lindfors oli Espoon kansainvälisissä kisoissa paras suomalainen.

Ilman pahaa epäonnistumista Lindfors vienee myös Suomen naisten ainoan edustuspaikan EM-kisoissa, jotka ovat Slovakiassa tammikuun lopulla.

Saarinen kärsi syksyllä ylikunnosta, ja hän joutui antamaan tasoitusta Lindforsille. ”Menen eteenpäin itseäni kuunnellen”, sanoi Saarinen.

2 Miesten lyhytohjelma oli yllätyksellinen, kun lääkärinopintojaan viimeistelevä Valtter Virtanen otti kärkipaikan. Virtasen lyhytohjelma oli ehjän rauhallinen, mikä toi 66,16 pistettä. Lajin uusi ja nouseva tähti Roman Galay jäi Virtasesta yli kolme pistettä.

Galay luisteli hiljattain suomalaisittain hyvät 191 pistettä. ”Se oli meille kaikille isku vyön alle ja herätys. Meidän on pakko nostaa tasoa”, sanoi Virtanen, joka on harjoitellut tähän kauteen kolmasosan viime vuodesta. ”Mennään vara-akuilla.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!