Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lennart Johansson: Blatterin ja Platinin rangaistukset ovat riittäviä

”Totuus tulee lopulta aina julki.”

Urheilu
 

Euroopan jalkapalloliiton Uefan entinen puheenjohtaja Lennart Johansson sanoi maanantaina, että kansainvälisen jalkapalloliiton Fifa puheenjohtajan Sepp Blatterin ja Uefan puheenjohtajan Michel Platinin rangaistukset ovat riittäviä.

”Tämä on riittävä, koska se tarkoittaa, että he eivät voi koskaan tulla takaisin”, Johansson sanoi ruotsalaislehti Expressenille.

Fifan eettinen komitea mätkäisi Platinille ja Blatterille kahdeksan vuoden toimintakiellot, koska eettisen toimikunnan mukaan kaksi oli väärinkäyttänyt asemaansa, kun Blatter oli siirtänyt 1,8 miljoonan euron palkkion Platinille.

Fifan puheenjohtajana vuodesta 1998 toiminut Blatter sai 46 000 euron sakot, ja Platini sai 74 000 euron sakot.

Blatterin mukaan Platinille siirretty rahasumma oli Uefan johtokunnan hyväksymä, mutta Johanssonin mukaan Blatterin väite on ”puhdas vale”.

Jalkapallojohtajan urallaan sekä Blatterille että Platinille puheenjohtajavaaleissa hävinnyt Johansson sanoi, että viimein hänet on todistettu olleen oikeassa.

”En koe olevani voittaja, mutta näin jälkikäteen olen ollut todistettavasti oikeassa. En ole turhaan taistellut kaiken tekemäni puolesta. Totuus tulee lopulta aina julki – kuten nyt. En saa tästä kuitenkaan mitään tyydytystä”, Johansson kertoi Expressenille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!