Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pelipaitafarssi: Nuoret Leijonat pelasi Pelicansin lainapaidoissa

USA:n liian samankaltaiset paidat pakottivat Suomen turvautumaan lainapaitoihin.

Urheilu
 

Lahti. Kovin hyvin ei ole alkanut Nuorten Leijonien tie kohti Helsingissä pelattavaa ikäluokan MM-turnausta.

Leijonat hävisi Sveitsille Hämeenlinnassa maanantaina melko heikon esityksen jälkeen, ja Lahden peliin joukkue joutui Pelicansin paidoissa.

Kenttäkuuluttaja ilmoitti, että pelipaidat olivat USA:n paitojen kaltaiset väriltään, ja siksi oli pakko kaivaa lainasut.

Toiseen erään Suomi sai omat siniset paitansa käyttöön, kun USA:lle oli haettu heidän omat valkoiset pelipaitansa. Ilmeisesti kumpikin joukkue oli tuonut peliin vain yhdet pelipaidat, ja ennen avauserää Suomi joutui taipumaan ja turvautumaan lainapaitoihin.

Kasperi Kapanen pelasi numerolla 19 ja selässä luki Lantta. Vain Pelicansin omat pelaajat saivat omat nimensä selkään.

Herää kysymys, miten tällainen virhe on mahdollinen. Missä olivat Leijonien valkoiset paidat?

MM-turnaukseen on valmistauduttu yli vuosi ja sitten viimeisessä ottelussa joukkue pelaa täysin tunnistamattomissa asuissa.

”Kyllä tämä meidän piikkiin menee. USA:lle oli ilmoitettu, että he pelaavat sinisissä”, MM-kisojen pääsihteeri Timo Bäckman sanoi.

”USA on ollut Vierumäellä leirillä ja siltä saatiin taksilla heidän valkoiset pelipaidat, kun asia huomattiin alkuverryttelyssä”, Bäckman jatkoi.

MM-turnauksen alkusarjan ja mahdolliset jatko-ottelunsa Suomi pelaa Hartwall-areenassa. Silloin kaikki varusteet ovat yhdessä paikassa.

Bäckman muisteli, että paitasotkuja on ollut ennenkin. ”Kanada taisi pelata Hämeenlinnassa MM-kisaottelun -98 HPK:n paidat päällään”, Bäckman muisteli.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!