Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Granlundin peli piristynyt, Minnesotan valmentaja odottaa silti enemmän

Urheilu
 
Charles LeClaire / USA Today
Mikael Granlund on tehnyt tällä kaudella tehopisteet 3+18=21.
Mikael Granlund on tehnyt tällä kaudella tehopisteet 3+18=21. Kuva: Charles LeClaire / USA Today

Minnesota Wildin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund on karistanut osan alkukauden vaikeuksistaan. Maaleja Granlundilta odotetaan Minnesotassa yhä enemmän.

Granlundin, 23, kohdalla tämä on se kausi, kun häneltä odotetaan tuloksia. Alkukaudella Granlundilla oli vaikeuksia pelata huipputasolla illasta toiseen. Hänelle tuli yksi kymmenen pelin jakso, jonka aikana tilille kirjattiin vain yksi syöttöpiste.

20 viime pelissä Granlund on tehnyt 16 (1+15) tehopistettä. Hän on alkanut suorittaa entistä tasaisemmin. Siitä huolimatta Wildin kerrotaan olevan kiinnostunut Columbuksen huippusentteristä Ryan Johansenista.

Wildin organisaatiossa pohditaan, riittääkö Granlundin maalimäärä joukkueen ykkössentterille. Nykytahdilla (3 maalia 33 ottelussa) vastaus on ei, vaikka Granlund tunnetaankin erinomaisena syöttelijänä.

”Kun hän on parhaimmillaan, näette kaverin, joka pelaa nopeasti, itseluottamuksella ja luo tilanteita”, Wildin päävalmentaja Mike Yeo kommentoi Star Tribune -lehdelle.

Yeon mukaan Granlund on tällä hetkellä lähellä NHL:n tähtihyökkääjän tasoa. Ihan vielä hän ei ole illasta toiseen tulosta tekevä taituri.

”Hänellä on vielä hieman vaikeuksia oppia, kuinka sitä (tulosta) tehdään.”

”Hän pelaa illasta toiseen vastustajan parhaita pelaajia vastaan, mikä ei ole helppoa kenellekään, eikä varsinkaan luoville pelaajille”, Yeo totesi.

Joukkueen sentteritilanne on tällä hetkellä mielenkiintoinen. Oikeastaan vain Mikko Koivun asema Wildin keskikaistalla on selvä.

Wildin kolmas suomalaissentteri Erik Haula on uudessa tilanteessa, kun kokenut Jarret Stoll, 33, liittyi ryhmään joulukuussa.

Alkukaudella Haulalla oli vakipaikka joukkueen nelosketjun keskellä, mutta nyt tilanne on toinen. Haula, 24, vietti kolme peräkkäistä ottelua katsomossa, mutta palasi kokoonpanoon tiistaina Montrealia vastaan.

”Hän ei ole pelannut tarpeeksi hyvin varmistaakseen, ettei putoa kokoonpanosta”, Yeo totesi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!