Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sami Kapanen kommentoi poikansa Kasperin roolia MM-kotikisoissa: ”Asettaa ihan uudet odotusarvot”

Urheilu
 
Jussi Nukari / Lehtikuva
Kasperi Kapanen otti hörppäsi juomaa viime viikolla Nuorten Leijonien MM-leirillä Vierumäellä.
Kasperi Kapanen otti hörppäsi juomaa viime viikolla Nuorten Leijonien MM-leirillä Vierumäellä. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Pelaajauransa lopettanut NHL-konkari Sami Kapanen arvioi, että hänen pojalleen Kasperi Kapaselle on jäänyt viime vuodesta näyttöhaluja, kun Nuoret Leijonat aloittaa MM-kotiturnauksensa tapanina.

”Kasperilla on varmasti viime vuodesta näyttöhaluja. Nyt hänellä on taas vuosi kokemusta lisää. Kasperi on ollut vuoden omillaan Kanadassa, ja hän haluaa varmasti näyttää sitäkin kasvua”, isä-Kapanen kirjoittaa NHL:n verkkosivuilla julkaistussa blogissa.

HS:n torstaina julkaisemassa pelaajaesittelyssä Kasperi Kapasta arvioitiin näin: ”Taitava ja yllätyksellinen pelaaja, joka kaipaa nöyryyttä ja malttia. Kapasen luistelu, mailatekniikka, laukaus ja harhautukset riittävät mille tasolle tahansa. Turhautuu yhä liian helposti.”

Sami Kapasen mielestä hänen jälkikasvullaan on nyt erilainen rooli Nuorissa Leijonissa, jossa tämä on aiemmin ollut ”ali-ikäinen”.

”Nyt hän on joukkueessa kokenut pelaaja, mikä asettaa ihan uudet odotusarvot sekä kentällä että koppielämässä”, Sami Kapanen kirjoittaa.

Kasperi Kapanen pelaa laiturina Suomen ykkösketjussa, jonka toisen laidan miehittää joukkueen kapteeni Mikko Rantanen ja keskellä häärii Roope Hintz.

Sami Kapasen mielessä Suomen MM-joukkueessa on paljon potentiaalia.

”Varsinkin laidoilla on pirun paljon tulivoimaa.”

Sentterit ovat Kapasen mielestä pieni kysymysmerkki.

Sebastian Aho pelaa Jesse Puljujärven ja Patrik Laineen keskellä, vaikka hän on kasvanut enemmänkin laiturina. Aho on tervepäinen kaveri ja hyvä pelaaja, mutta miten hän pystyy voittamaan kilvoittelun kärkijengien senttereitä vastaan?”

Timo Hartikainen
Sami Kapasen paidanjäädytysjuhlaa vietettiin lokakuussa Kuopion jäähallissa.
Sami Kapasen paidanjäädytysjuhlaa vietettiin lokakuussa Kuopion jäähallissa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!