Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruotsin William Nylanderin tyrmänneelle sveitsiläiselle kolmen ottelun pelikielto – ”Hän yritti vahingoittaa”

Ruotsin valmentajan mukaan sveitsiläispelaajat lähtivät ”päänmetsästykseen”.

Urheilu
 
Roni Rekomaa / LEHTIKUVA
Ruotsin William Nylander makasi jään pinnassa sen jälkeen, kun Sveitsin Chris Egli oli taklannut häntä päähän.
Ruotsin William Nylander makasi jään pinnassa sen jälkeen, kun Sveitsin Chris Egli oli taklannut häntä päähän. Kuva: Roni Rekomaa / LEHTIKUVA

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa on annettu ensimmäinen pitkä pelikielto päähän kohdistuneesta taklauksesta. MM-kisojen kurinpitolautakunta on antanut sveitsiläishyökkääjä Chris Eglille kolmen ottelun pelikiellon taklauksesta, joka kohdistui Ruotsin William Nylanderia päähän.

Egli on sivussa joukkueensa jäljellä olevista kolmesta alkulohkon ottelusta ja on pelikelpoinen jälleen pudotuspeleissä, mikäli Sveitsi etenisi jatkoon alkulohkostaan.

Kurinpitolautakunnan tiedotteen mukaan Nylander oli juuri saanut kiekon haltuunsa ja oli kääntymässä hyökkäyssuuntaan, kun Egli taklasi Nylanderia päähän. Nylander putosi jäähän, eikä kyennyt jatkamaan peliä.

Kurinpitolautakunnan mukaan Egli syyllistyi päähän kohdistuneeseen taklaukseen. Lautakunnan mukaan Eglillä oli riittävästi aikaa välttää väkivaltainen taklaus, ja hänen toimintansa vaaransi vastustajan turvallisuuden.

Ruotsin valmentajan Rikard Grönborg sanoi Expressen-lehdelle, että sveitsiläisvalmentaja John Fustilla ei ollut joukkue hallinnassa, ja Grönborgin mukaan pelaajat lähtivät ”päänmetsästykseen”.

”Hän yritti vahingoittaa. Tämä on erityisen ärsyttävää, kun tapahtunut tuntui tarkoitukselliselta”, ruotsalaispelaaja Axel Holmström sanoi Expressenin mukaan.

Ruotsin joukkueen lääkärin mukaan vielä on aikaista sanoa, kuinka pitkään Nylander on sivussa.

Ruotsi voitti lauantain ottelun Sveitsiä vastaan maalein 8–3.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!