Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Shahtar Donetskissa on haluja tehdä Mixu Paatelaisen Dundeesta kasvattajaseura

Lehtitietojen mukaan Shahtarille työskentelevät agentit ovat lähestyneet Dundeeta.

Urheilu
 
Roni Rekomaa
Mixu Paatelainen Suomen maajoukkueen päävalmentajana kesäkuussa 2015.
Mixu Paatelainen Suomen maajoukkueen päävalmentajana kesäkuussa 2015. Kuva: Roni Rekomaa

Ukrainan ja Euraasian jalkapallon mahtiseura Shahtar Donetsk on lehtiväitteiden mukaan kiinnostunut tekemään Mixu Paatelaisen Dundee Unitedista kasvattajaseuran.

Skotlantilaislehti Daily Recordin mukaan seurat eivät ole vielä keskustelleet suoraan toistensa kanssa, vaan Shahtar Donetskille työskentelevät agentit ovat lähestyneet skottiseuraa.

Venäjän ja Euraasian jalkapalloiluun keskittyvän Futbolgrad-sivuston mukaan Shahtarin omistajalla Rinat Ahmetovilla ei ole aikeita ostaa skotlantilaisseuraa, vaan luoda yhdessä agenttien kanssa siihen tiivis yhteys, joka tuottaisi pelaajia ukrainalaisseuralle ja tarjoaisi väylän sen pelaajille Eurooppaan.

Venäjän median mukaan Ahmetov yritti taannoin ostaa Serbian liigan FK Vojvodina Novi Sadin, mutta Serbian lait estivät jalkapalloseuran siirtämisen yksityisen henkilön omistukseen.

Daily Recordin lähteen mukaan keskusteluiden aloittamisesta on pitkä matka siihen, että asiat etenisivät Unitedin ja Shahtarin välillä.

”Tästä on liian aikaista puhua. Seurat eivät ole vielä keskustelleet toistensa kanssa”, lehden lähde sanoi.

Dundee United ei ole kaupan

Skotlannin Valioliigaseura Dundee United ei ole ollut kaupan viime vuosina. Viime vuonna seuran puheenjohtaja Stephen Thompson kertoi tyrmänneensä kiinnostuneen tahon ostoaikeet.

Paatelaisella riittää seuran päävalmentajana työsarkaa, jotta hän saa käännettyä kurssin. Seura on Skotlannin liigassa tällä haavaa jumbosijalla kymmenellä pisteellä, edellä oleva Kilmarnock on kymmenen pisteen päässä. Paatelainen on voittanut seuran valmentajana yhden ottelun 11 ottelusta. Paatelaisella riittäisi käyttöä hyville pelaajille Shahtarista.

Shahtar Donetskista on tullut reilussa kymmenessä vuodessa Euraasian jalkapallon suurseura sen jälkeen, kun Ahmetovista tuli seuran omistaja vuonna 2002.

Shahtar on voittanut Ukrainan mestaruuden yhdeksän kertaa, Ukrainan cupin yhdeksän kertaa ja Euroopassa sen menestyksen kruunasi Uefa-cupin voitto vuonna 2009.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!