Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Toimiva ykkösketju puuttuu

Urheilu
 
Heikki Miettinen Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on urheilutoimituksen toimittaja.

Nuorten Leijonien päävalmentajalle Jukka Jaloselle tuli selvä viesti alkulohkon ottelussa Venäjää vastaan.

Jalosen täytyy keksiä keinot Suomen ykköskentän puhaltamiseksi henkiin.

Keskushyökkääjä Roope Hintzin ympärillä on ketju, joka hengittää niin eri tahtiin kuin vain voi olla. Mikko Rantanen ja Kasperi Kapanen ovat täysin eriparia toistensa kanssa, eikä Hintz onnistu rakentamaan yhtenäisyyttä vitjaan.

Ennen turnausta isoimmat odotukset kohdistuivat juuri tähän kolmikkoon. He ovat joukkueen vanhinta vuosikertaa, NHL:ään varattuja ja lähellä taalaliigan portteja.

Kaksi pelattua ottelua on lyhyt otos, mutta kuitenkin puolet alkusarjasta. Pitkiä aikoja ei ole mahdollista haeskella pelivirettä.

Jalonen sotki kolmikon Venäjä-ottelun kolmanteen erään, kun Juho Lammikko korvasi Kapasen. Muutoksia lienee luvassa tuleviin peleihin.

Siitä kannattaa iloita, että nuorimmat herrat Jesse Puljujärvi ja Patrik Laine loivat keskushyökkääjänsä Sebastian Ahon johdolla maalipaikkoja lähes jokaiseen vaihtoon.

Tästä kolmikosta pursuu energiaa ja yrittämisen iloa. Pelirohkeutta on niin paljon, että tarkan jääkiekon ystävää Jalosta saattaa välillä hirvittää.

MM-turnauksessa pelataan vasta alkusarjaa, joten korjausliikkeisiin on aikaa. Silti turnaus on niin nopeatempoinen, että ellei kurssi muutu, tulee loppu yhtä äkkiä kuin kisat alkoivat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?