Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Unelmasopimus kaatui omaan typeröintiin: FC Barcelona palkkasi ja antoi potkut jo pari tuntia myöhemmin

Urheilu
 

Madridin ylistäminen ja Katalonian haukkuminen romutti jalkapalloilija Sergi Guardiolan unelmasopimuksen FC Barcelonan kakkosjoukkueen kanssa.

Guardiola, 24, jäi syyskaudella vähälle peliajalle Espanjan kakkosliigan Alcorcónissa. Hän purki sopimuksensa, lähti etsimään uutta seuraa ja saikin paikan FC Barcelonan kakkosjoukkueesta.

Guardiola ja Barcelona allekirjoittivat sopimuksen maanantaina iltapäivällä. Guardiolan ilo ei kestänyt kuitenkaan pitkään.

Seura nimittäin purki sopimuksen kolme tuntia myöhemmin. Syynä oli Guardiolan kahden vuoden takaiset twiitit, jossa hän herjasi Barcelonaa sekä Kataloniaa ja antoi tukensa katalonialaisjoukkueen arkkiviholliselle Real Madridille Espanjan liigan klassikko-ottelun alla.

Guardiola oli twiitannut myös, että ei palkkaisi koskaan FC Barcelonan tähtipelaajaa Lionel Messiä, koska hän pilaa joukkueen.

Näin Guardiolan sopimus FC Barcelonan kanssa jäi historiaan yhtenä lyhyimmistä sopimuksista.

Espanjalaisen radiokanavan haastattelussa Guardiola kiisti tienneensä twiiteistä ja sanoi niiden olevan hänen ystäviensä kirjoittamia ja tarkoitettu vitsiksi.

”Olen kotoisin Mallorcalta, en ole Kataloniaa vastaan, enkä mitään vastaan”, hän painotti.

Hän myönsi, että sopimus FC Barcelonan kanssa oli hänen unelmansa. Nyt se on mennyttä.

Sergi Guardiola ei ole sukua Barcelonan pelaaja- ja valmentajaikonille Pep Guardiolalle.

Sergi Guardiola ei ole ensimmäinen pelaaja, jolle harkitsemattomat päivitykset sosiaalisessa mediassa ovat käyneet kalliiksi.

Espanjan liigassa pelaava Deportivo perui kesällä hyökkääjä Julio Reyn sopimuksen, kun selvisi, että tämä oli kolme vuotta aiemmin herjannut seuraa Twitterissä.

Lähteet: Daily Mail, Aftonbladet, AFP, Marca

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?