Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bostonin ja Ottawan kohtaamisessa ruma joukkotappelu – ruotsalainen tähtipuolustaja ei edes yllättynyt

Urheilu
 
Winslow Townson / USA TODAY SPORTS
Bostonin Jimmy Hayes teki täydensi hattutemppunsa ottelun viimeisellä sekunnilla.
Bostonin Jimmy Hayes teki täydensi hattutemppunsa ottelun viimeisellä sekunnilla. Kuva: Winslow Townson / USA TODAY SPORTS

Boston Bruinsin ja Ottawa Senatorsin välinen tiistain NHL-ottelu äityi ottelun viimeisellä minuutilla kahteen otteeseen kunnon tappeluksi.

Ajassa 18.57 Ottawan Max McCormickin ja Bostonin Matt Beleskeyn välillä ryöpsähti ja kaksikko pudotti hanskat ja aloitti käsirysyn laidassa. Muut pelaajat seurasivat iskujen vaihtoa vielä sivusta, mutta 36 sekuntia myöhemmin joukkueiden välillä nähtiin varsinainen joukkotappelu.

Tappelu sai alkunsa, kun Ottawan Dave Dziurzynski taklasi päädyssä Bostonin Kevan Milleriä. Tämän jälkeen pelaajat alkoivat nahinoida Bostonin maalivahdin Tuukka Raskin maalin edessä.

Rask siirtyi laitaan tarkkailuasemiin ja pian jäällä oli neljä enemmän tai vähemmän tappelevaa paria. Bostonin Zac Rinaldo takoi kaukalon kulmassa Ottawan Dave Dziurzynskia.

Sitkein pareista oli Bostonin Jimmy Hayes ja Ottawan Chris Neil. Erotuomareilla oli vaikeuksia saada pelaajia eroteltua toisistaan. Boston Globen julkaisema kuva näyttää miesten yrittävän kuin repiä silmiä toistensa päästä.

Lehti kuvaili tappelua Bostonin kannalta joukkueenrakennusprosessiksi. Bostonin ruotsalainen kakkosmaalivahti Jonas Gustavsson puolestaan arveli, että joukkueiden välillä on kilpailutilanteesta johtuvia kuumia tunteita.

Ottawan ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson puolestaan sanoi, että joukkueiden välillä oli selvittämättömiä asioita, eivätkä tappelut tulleet yllätyksenä.

”Ja kun ottelu oli ohi, tapahtui mitä tapahtui”, hän sanoi Ottawa Sunille.

Ottelussa tuomittiin jäähyjä kaikkiaan 110 minuuttia. Boston vei voiton maalein 7–3. Tappeluiden alkaessa Boston johti 6–3.

Bostonin Jimmy Hayes viimeisteli hattutemppunsa vain 0,2 sekuntia ennen ottelun loppua. Peli myös päättyi tähän, sillä Aftonbladetin mukaan erotuomarit eivät halunneet ottaa riskiä, että uusi tappelu ryöpsähtäisi taas käyntiin kiekon pudottua jäähän.

NHL:n verkkosivusta kuittasi tappelut lakonisesti: ”Senators ja Bruins keräsivät yhteensä 110 jäähyminuuttia ja kohtaavat seuraavan kerran toisensa Ottawassa 9. tammikuuta.”

Täsmennetty Bostonin ja Ottawan seuraavan ottelun pelipäivä kello 13.22.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!