Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arsenal-manageri Wengerillä riittää kiirettä siirtomarkkinoilla – brittimedian mukaan keskikenttäpelaajia kiikarissa

Arsenal tarvitsee keskikenttäpelaajia loukkaantuneiden tilalle.

Urheilu
 
Stefan Wermuth / REUTERS
Arsenal-manageri Arsene Wenger Bournemouth-ottelussa 28. joulukuuta 2015.
Arsenal-manageri Arsene Wenger Bournemouth-ottelussa 28. joulukuuta 2015. Kuva: Stefan Wermuth / REUTERS

Valioliigaseura Arsenalin manageri Arsene Wenger sanoo olevansa kiireinen tammikuun siirtomarkkinoilla, kertoo uutistoimisto Reuters. Ranskalaismanageri ei ole suostunut paljastamaan pelaajia, joita hän havittelee. Brittimedian mukaan Arsenal havittelisi ainakin Baselin egyptiläistä keskikenttäpelaajaa Mohamed Elnenyä.

”Te tiedätte enemmän kuin minä. Valitettavasti en voi ilmoittaa mitään tällä haavaa tästä pelaajasta, koska mitään ei ole vielä vahvistettu”, Wenger sanoi lehdistötilaisuudessa.

Wenger kertoi olevansa kiireinen siirtomarkkinoilla.

”Olen jo kiireinen. Sanoin jo kuukausi sitten, että meiltä puuttuu leveyttä pystyäksemme kamppailemaan kaikissa kilpailuissa – etenkin keskikentältä puuttuu pelaajia”, Wenger kertoi.

Wenger tarvitsee korvaajia keskikentän keskelle, sillä Francis Coquelin, Santi Cazorla ja Jack Wilshere ovat kaikki loukkaantuneita.

Elneny on pelannut tällä kaudella hyvin Baselin keskikentällä, ja mediatietojen mukaan Arsenal olisi jo sopinut siirtosummasta sveitsiläisseuran kanssa.

Southamptonin kenialainen keskikenttäpelaaja Victor Wanyama voi olla toinen Wengerin havittelema pelaaja, sillä Wanyama pyysi siirtoa jo viime kesänä. Southamptonin uskotaan vastustavan Wanyaman siirtoa.

Debuchy saattaa jättää Arsenalin

Wenger vihjasi, että Ranskan maajoukkuepuolustaja Mathieu Debuchy saattaisi jättää seuran. Debuchy on ollut loukkaantumisen takia sivussa ja halunnee peliaikaa, jotta voisi voittaa paikkansa Ranskan maajoukkueessa ennen EM-turnausta.

”Ei ole mahdotonta, että hän lähtee. Olen iloinen, jos hän jää, mutta katsotaan, miten käy”, Wenger sanoi.

Arsenal on Valioliigan kärjessä maalieron turvin ennen Leicester Cityä. Arsenal jahtaa ensimmäistä Valioliigamestaruuttaan sitten vuoden 2004, mutta lontoolaisseuran esitykset ovat ailahdelleet.

”Uskon, että taistelemme pysyäksemme kärjessä. Tässä on vielä pitkä matka edessä, ja olemme vasta puolimatkassa”, Wenger sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!