Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Telottu TPS-tähti: ”Blood valitsi pelkurin tien”

Perrin: ”Hän vain päätti jahdata minua.”

Urheilu
 
Jani Mesikämmen
Perrinin telominen kuumensi tunteet Turussa
Perrinin telominen kuumensi tunteet Turussa
TPS:n Eric Perrin sai kiekottomana kolauksen polveensa Pelicansin Ben Bloodin toimesta. Turkulaisten Jonne Virtanen saapui tähtipelaajansa apuun rusikoimaan Bloodia. Dane Byers Taasen tiputti hanskat Bloodin puolesta lähtiessään haastamaan Virtasta. Loppujen lopuksi tilanteesta jaettiin jäähyjä Bloodilla 5+20 minuuttia estämisestä, Byersille 2+2+5+10+20 minuuttia käytöksestä ja väkivaltaisuudesta, sekä Virtaselle 5+20 minuuttia väkivaltaisuudesta. Perrin talutettiin pukukoppiin loukkaantuneena.

TPS:n ja Pelicansin välinen arkinen liigaottelu sai yllättävän kuumia sävyjä, vaikka lahtelaisvieraat sammuttivat itse pelistä liekin iskemällä jo avauserässä neljä maalia ja voittivat lopulta 6–1. Eniten kuumia tunteita herätti TPS:n ykköstähden Eric Perrinin loukkaantumiseen johtanut tilanne toisen erän lopussa.

Pelicansin karattua viiden maalin johtoon Perrin ehti tuoda laihaa lohtua isännille kavennusmaalillaan, mutta joutui hetkeä vierasjoukkueen amerikkalaispuolustajan Ben Bloodin kolhimaksi. Turkulaisten hampaissa koko illan ollut Blood jahtasi Perriniä kiekottomana pariin otteeseen, ja onnistui telomaan kanadalaishyökkääjän polven jalkapyyhkäisyllään.

”Mielestäni hänet olisi pitänyt pistää pihalle pelistä jo parikymmentä sekuntia aiemmin, siinä oli kaksi tilannetta ja olin kummassakin kiekoton. Tätä on vaikeaa sulattaa, koska arvostan itse tuomareita ja heidän työtään, mutta neljä tuomaria missasi sen aiemman tilanteen. Se turhauttaa, kun tulos on tällainen”, pettynyt Perrin manasi ottelun jälkeen.

Perrinin mukaan aiemmissa pelitapahtumissa ei ollut mitään erityistä skismaa hänen ja Bloodin välillä. Blood oli jo avauserässä osallisena nujakassa, josta TPS:n Patrik Moisio hankki pelin ratkaisseen ulosajon.

”Aiemmin ei ollut mitään erityistä, ihan normaalia kamppailua. Häntä varmaankin harmitti tekemäni maali ja hän halusi kostaa jollain tapaa. Hän vain päätti jahdata minua.”

Kävelykeppien kanssa liikkunut herrasmiespelaaja Perrin säilytti hillityn olemuksensa loukkaantumisestaan huolimatta, mutta rauhalliset äänenpainot eivät peittäneet rajua turhautumista. Ben Blood sai kanadalaiselta tylyt terveiset.

Hänen mukaansa lahtelaispakin keskiviikon edesottamukset eivät olleet mitenkään ainutlaatuisia.

”Minusta se osoitti suurta kunnioituksen puutetta. Häneen liittyviä tilanteita on ollut muissakin peleissä ja pelaajia on heitetty ulos peleistä. Ehkä ihmisten pitäisi katsoa tarkemmin, miksi samaan pelaajaan liittyviä tilanteita syntyy jatkuvasti. Tilanteita, jotka eivät kuulu jääkiekkoon – se on täyttä roskaa”, Perrin puhisi.

Perrinin hilautuessa tuskissaan jäältä hänen tilalleen kaukaloon hyppäsi Jonne Virtanen, joka suuntasi jakamaan oman käden oikeutta Bloodille. Amerikkalainen valitsi saman ratkaisun kuin Moision kanssa avauserässä, Blood päätti kellahtaa selälleen ilman haluja fyysisempään ajatustenvaihtoon.

”Kun teet tuollaisia likaisia temppuja, pitää olla valmis vastaamaan teoistaan. Hän valitsi pelkurin tien ulos tilanteesta. Hän kävi kentän pienimmän taitopelaajan kimppuun, mutta ei halunnut kohdata seurauksia. Joukkuetoverini tekivät, kuten kuuluukin,” Perrin linjasi.

TPS:n ykkösnyrkkiä alkukauden tuloksekkaasti johtanut Perrin lienee sivussa peleistä ainakin lähiajat. Alustava arvio kolhun vakavuudesta on polven sivusiteiden rikkoontuminen.

”Näen lääkärin torstaina, nyt ei kannata sanoa sen tarkemmin. Mutta jalka ei tunnu hyvältä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!