Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruotsin loukkaantuneen supertähden lehdistötilaisuus peruttiin viime hetkellä: ”Uskomattoman surkeaa”

Ruotsin jääkiekkoliiton toiminta William Nylanderin tapauksessa saa rajun tuomion asiantuntijoilta.

Urheilu
 
Roni Rekomaa / Lehtikuva
William Nylander loukkaantui MM-turnauksen avausottelussa Sveitsiä vastaan.
William Nylander loukkaantui MM-turnauksen avausottelussa Sveitsiä vastaan. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Ruotsin alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueen suurimman tähden William Nylanderin pelaaminen Helsingissä käynnissä olevissa MM-kisoissa on erittäin epävarmaa.

Sveitsin Chris Egli taklasi Nylanderia päähän päähän turnauksen avausottelussa tapaninpäivänä, eikä tositoimiin ole sen jälkeen ollut asiaa.

19-vuotiasta nuorukaista ei myöskään näkynyt Ruotsin viimeistelyharjoituksissa ennen lohkovaiheen päätösottelua Kanadaa vastaan. Hyökkääjän oli tarkoitus valottaa tilannetta iltapäivän lehdistötilaisuudessa, mutta maajoukkueen johto peruutti esiintymisen viime hetkellä.

”Päätimme viime hetkellä, että emme pidä lehdistötilaisuutta. Huomiosta tulisi pelaajalle vain turhaa painetta”, joukkueen lääkäri PA Bergsten kommentoi Aftonbladetille.

Hän ei halua kommentoida tarkemmin Nylanderin oireita tai tilaa, mutta kertoo, että tämä olisi halunnut pelata. Lääkärit päättivät kuitenkin toisin.

”Hän voi hyvin. Toivomme, että hän pystyisi pelaamaan vielä turnauksessa, mutta etenemme päivän kerrallaan ja seuraamme, miten kuntoutus etenee.”

Peruttu tiedotustilaisuus sai jyrkän tuomion Aftonbladetin haastattelemilta asiantuntijoilta

”Ruotsin jääkiekkoliitto on niin uskomattoman surkea, kun kyseessä on tiedottaminen. He tekevät uusia ennätyksiä kerta toisensa jälkeen”, TV12:n asiantuntija Niklas Wikegård puhisee Aftonbladetille.

Myös Expressenin asiantuntijana toimiva Färjestad-puolustaja Sanny Lindström antaa kritiikkiä liiton toimintatavoista.

”Mielestäni tämä oli hyvin outoa. Ymmärrän hyvin, että William voi tuntea paineita, mutta sen kanssa täytyy vain työskennellä. Jos aikoo pitää lehdistötilaisuuden, täytyy sanoa jotain. Tämä on todella amatöörimäistä.”

Nylander on Toronto Maple Leafsin ensimmäisen kierroksen varaus, mutta tämä kausi on kulunut farmijoukkue Toronto Marliesin riveissä. Tehoja on syntynyt 37 pelissä mainiot 14+18.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!