Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

ManU myi turhana – valittiin toisen kerran peräkkäin Bundesliigan kuukauden pelaajaksi

Javier Hernandez tekee maaleja kovalla tahdilla Saksan Bundesliigassa.

Urheilu
 
INA FASSBENDER / Reuters
Javier Hernandez on saanut tuuletella maaleja useaan otteeseen tällä kaudella.
Javier Hernandez on saanut tuuletella maaleja useaan otteeseen tällä kaudella. Kuva: INA FASSBENDER / Reuters

Manchester United kompuroi Englannin Valioliigassa, ja päävalmentaja Louis van Gaalin aika on käymässä vähiin.

Hollantilaisluotsin oloa tuskin helpottaa Saksasta kantautuvat tiedot, jotka alleviivaavat kesällä tehtyjen siirtopäätösten kyseenalaisuutta.

Van Gaal ei nähnyt tarvetta Javier Hernandezille, ja nyt Meksikon maajoukkuehyökkääjä laukoo maaleja Bayer Leverkusenin paidassa.

Chicarito-lempinimellä tunnettu hyökkääjä valittiin joulukuussa jo toisen kerran peräkkäin liigan kuukauden pelaajaksi, ja 12 miljoonan punnan siirtosumma alkaa tuntua pikkurahalta.

Hernandez kertoi joulukuussa tv-haastattelussa, että van Gaal oli ilmoittanut pelaamaan pääsemisen todennäköisyyden olevan noin prosentin luokkaa, joten hyökkääjä katsoi viisaammaksi etsiä itselleen uuden seuran.

ManU on tehnyt viidessä edellisessä sarjapelissään yhteensä vain kaksi maalia, kun Hernandez on onnistunut samassa ajassa peräti seitsemän kertaa. Koko kaudella Hernandez on tehnyt 11 maalia, jolla hän on Bundesliigan maalipörssissä neljäntenä.

ManU puolestaan on pudonnut Valioliigassa kuudenneksi, ja joukkue on pelannut jo kahdeksan ottelua ilman voittoa. Joukkue kohtaa lauantaina Swansean, jolle van Gaalin johtama joukkue on hävinnyt kaikki kohtaamiset.

”Ei ole olemassa mitään taikatemppuja. Kyseessä on tapahtuneen tarkastelu ja sen pohtiminen, mitä voimme parantaa joukkueena ja yksilöinä”, van Gaal totesi BBC:lle.

”Olen hävinnyt kolmesti Swansealle, ja joka kerta täytyy arvioida, miksi on hävinnyt. Sitten jatketaan armottoman työskentelyn noidankehässä.”

INA FASSBENDER / Reuters
Javier Hernandez
Javier Hernandez
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!